• dociera do czerepó..w ....... Autor: ~bololololo [95.40.138.*]
    .....że 100 zł tutaj to żadna łaska, rynek europejski to strzał w dziesiątkę !!!!!
  • Re: do kogut Autor: ~bolololo [95.40.138.*]
    ...no i co kogut, cde już ma dość, wszystko byłoby pięknie gdybyś podał mi choć jeden powód dla którego mam kupić cde poza obrotem ( ale to wiemy jak uzyskać , he) .....!!!???, a tu co i raz będą infa, a gdy tylko się okaże, że technologia się sprawdza, umowy posypią się lawinowo, do tego Niemcy, Holandia, Dania, itd., kraje bardzo bogate z niezwykłą szajbą na puncie ochrony środowiska i ogromnymi dotacjami na te działania..............do tego dodać ilość akcji w obrocie i mój target nie jest z sufitu !!!!!!
  • Re: do kogut Autor: ~buffet [83.7.47.*]
    idz do lekarza bo kupiles smiecia pod bajki i zwariowales he
  • Re: do kogut Autor: ~1916 [46.186.0.*]
    j.w. bululula nagania .
  • Re: do kogut Autor: maarcell [89.68.12.*]
    Kluczem są testy w POLSCE jeśli firmy które je testują dadzą zielone światło TRA nie otworzy się przez TYDZIEŃ !
    ..hehe racja marcel, a spółdzielni zachciało się kręcić kółka ....wy myślicie, że ja to piszę bo spanikowałem ...heheheheh, ja wiem, że czyta to sporo osób, a argumenty są po pierwsze słuszne, po drugie docierają, być może wielu nie zdecyduje się sprzedać spółdzielni bo przemyśli to co napisałem .....akcje terra można kupić i zakopać i być może wielu tak zrobiło , poza tym trafiają tutaj nowi i niech też sobie poczytają, nie milionerze bufet ????
    szanowna spółdzielnio, hehe, jak nie wy , to ktoś inny zbierze resztę akcji, mnóstwo kasy błąka się po rynku i szuka okazji, a w dzisiejszych czasach tak perspektywiczne spółki z takim free floatem, to skarb, a rozebranych tutaj wielu sądząc po wpisach !!!
  • Re: do kogut Autor: ~kogut [83.21.74.*]
    ehhh...a gdzie ja napisałem żeby kupować CDE?
    teraz po ptokach...to był przykład jak wyglądają wzrosty ze spółdzielnią...tu jak widać takowych nie ma a tam ponad 1000% zrobili z palcem w nosie...

także otwórz oczy i przestań wymyślać teorie spiskowe...
    bululula kto robi dzisiaj volumen ? ty z ojcem ?
  • Re: do kogut Autor: ~kucyk [89.77.40.*]
    nie ty z matko jusiem senna 9 bossem i asem buhahahahah gala dobry jestes
    ...no fakt nie namawiałeś do kupna, ....a co do teorii, to mam pisać grupa inwestorów niepowiązanych, rozumiem hehe...........a co stoi na przeszkodzie by tutaj było wyżej , a tu są argumenty, ...po certusie może zechcą sprawdzać i cde ,. ,a terra mogą sprawdzać do woli jak i moje " naganianie", wszystko wyjaśniłem, wszystko wytłumaczyłem..........he
  • Re: do kogut Autor: maarcell [89.68.12.*]
    Kogut, kura , piskle....... Zerknij na BRASTER

http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/prof/spolki/notowania?wlid=9110

istotne jest to kto testuje technologię we WRO. Jak pójdzie info że firmy to biorą to zapomnij że kupisz papier . Zapytasz ile mam troszkę mam dlatego że czuje że to się sprawdzi kwestia tygodni i poleciii ostro.... Przejście na rynek główny też swoje zrobi możesz pisać i śmiać się z ostatnich spadków na niskim wolumenie pogadamy za tydzień 2-3 . Pozdrawiam Marcel
    ...i co opłacało się przerzucać z wora do wora ....ech spółdzielnia, spółdzielnia, dziwię się tylko WDM, że na to pozwala, no ale każdy pracuje na własną opinię sam !!!
    bulugula PRZEPROS PANA !!!
    ...to ile spółdzielnia nachapała papiera na sztucznej, wymuszonej korekcie, chyba nie za wiele, tysiak się uzbiera ???, hehe
    hehe, troszkę obrotu zrobili tym przerzuceniem z wora do wora, trzeba zachęcić do sprzedaży, bo wyglądało to jak padlina, transakcji pewnie z 15, a akcji z 7 tysięcy,
  • Re: do kogut Autor: ~kogut [83.23.100.*]
    padlina ta terra jednak okrutna...żeny przejść 0,5 natrudzili się okrutnie i poszło za 3 razem...a jako wsparcie nie zadziałało wcale:P

czyli realny popyt jest zerowy...
    sami jesteście sobie winni, ludzie widza, że kurs jest manipulowany dla 300, 400 zł, to nie będą kupować na dłużej, jeśli spółka będzie w trendzie wzrostowym pod niewątpliwe fundamenty, przyjdzie i popyt !!!! i zasięg będzie daleki, pod kolejne infa ,no ale lepiej złapać 300 zł i grzać się na forum podłogi przez miesiąc !!!!
    .. na cde nie ma pod co rosnąć, a papiery zostały rozlokowane, na certusie to samo, a tutaj będą infa, a każde kolejne będzie pretekstem do zakupów w oczekiwaniu na następne, a kluczem jest free float !!!!, przypomnę, przez rok 100 % wszystkich akcji w obrocie ( nie ma ryzyka, że nagle główny akcjonariusz postanowi pozbyć się swoich ), a kapitalizacja tego ff wynosi obecnie 750 tyś zł !!!
    a już tak kończąc, ....to kogut jaką Ty tu widzisz dystrybucję i jaka obrona wsparcia, a ogóle jakie at, jak tu można wyrysować sobie wykres jaki się chce mając 30 tyś zł , ...no naprawę .......
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.186.0.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: do kogut Autor: ~lolo [95.108.62.*]
    poprawka kolego ff jest ok 500kilo akcji wartych niecale 250 tys zl a ile realnie wynosi ff pewnie kolo 100-200 kilo wiec moga zrobic z kursem co chca.i zadne akcje nie wejda na razie do obrotu wiec tu moze byc do grudnia 1000%
    ...co do 1000 % to się zgadzam, ale ff kolego jest 1,5 mln szt ( nie sugeruj się bankierem, tylko trzeba śledzić komunikaty ), a co do realnego ( czyli ile akcji jest poparkowanych ) to tego już nie wiem, ...poza tym, ff nie może być pincet sztuk dajmy na to, bo kto to kupi, jest sporo takich spółek, dwa zlecenia i nie ma czym handlować,....... tutaj jest idealnie, co było widać w ciągu ostatniego miesiąca !!!!
    lepiej policz jeszcze raz
    eh tu nie ma co liczyć, jest jak napisałem ...
    faktycznie masz racje! noga na noge i czekamy na 5 zl w grudniu a potem sky is the limit !!!
    ...trzeba pamiętać, że nigdy cały ff nie jest w obrocie, przeważnie ok 10 do 20 % ff przy ilości takiej jak na terra, bardzo wiele osób kupuje akcje na dłużej wbrew temu co myśli spółdzielnia, a w przypadku tej spółki to szczególnie uzasadnione i dzięki temu kurs spokojnie pnie się w górę, bo to co jest teraz to nawet nie można nazwać korektą, to ordynarna ustawka !!!
  • Re: do kogut Autor: ~jag [80.51.106.*]
    Pocieszajcie się oszołomy.

Kurs leci ku dołowi. To jest siła spółki.

Samym mieleniem jęzorem i naganianiem na wzrosty tego stanu nie zmienicie.
    hehehe, nawet na 1000 sztuk was nie stać , tragedia !!!, a gdzie właściciel, który pozwala na manipulację, może sami to robią ........??? hehehe...... 1 sztuka zamknięcie, ...wodospad, lawina, łamią opory, 19 000 tyś sztuk obrót heheeh
    dokladnie armagedon hehehehe zanizyli 1 szt hahahahaha
  • Re: do kogut Autor: ~jag [80.51.106.*]
    powody do radości wielkie.

spaść z 0,67 na 0,46
    Polacy nic się nie stało, tak przecież być miało.
    hehehe, to co tu robisz jak spadło, uciekaj szybciutko , już już, ......hehe i sprostowanie, nie spadło tylko zostało ustawione ...na 46 gr, w ciągu ostatnich trzech dni dokładnie to miało miejsce ..... ile zebranych akcji w ciągu miesiąca ???.....ile oddanych w ostatniej tzw. " korekcie ", .........ci co kupili, nie oddawać!!! spółdzielcy się wyleszczyli i chcą odebrać taniej, a za moment kolejne infa, będą inni co kupią chętnie i nie dla zarobku 300 zł !!!!
    he spółdzielnia ma teraz problem, wywalali po 67, 66, 65 gr, a ktoś to odkupił, a teraz nie ma co odbierać !!! i na siłę dołują kurs, .....widać ktoś zaskoczył, że to będzie interes życia i nie dla 300 zł hehe
  • Re: do kogut Autor: ~1916 [89.228.21.*]
    bululula WYLEWU DOSTANIESZ przez spam CAŁODOBOWY.
  • Re: do kogut Autor: ~xxx [94.72.89.*]
    I tu Bolek jestes w bledzie
[x]
DCD 0,00% 0,05 2019-05-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.