• Zamówienie - Tym razem Węgry Autor: ~Info [31.182.210.*]
    Otrzymane zamówienie z Węgier
    Zarząd Emitenta informuje, iż w dniu 23 października 2014 r. spółka zależna New Dragon Electronic Ltd. (NDEL) poinformowała o otrzymaniu kolejnego zamówienia od partnera z Węgier, który oferuje produkty pod własną marką. Przedmiotem zamówienia jest dostarczenie przez NDEL tabletów multimedialnych. Łączna wartość zamówienia wynosi 104 500 USD. Zamówienie jest w trakcie realizacji. Klient wpłacił depozyt.

Vedia S.A., wraz ze spółkami zależnymi, jest jedynym polskim producentem tabletów i czytników elektronicznych. Jako jedyna polska firma posiada w Chinach fabrykę elektroniki.

Informację podano ze względu na fakt, iż przedmiotowa transakcja jest istotna z punktu widzenia przychodów ze sprzedaży oraz sytuacji finansowej Grupy Kapitałowej Emitenta.

Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt. 2 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect"

Osoby reprezentujące spółkę:

Maciej Podbielski - Członek Zarządu
  • Re: Zamówienie - Tym razem Węgry Autor: ~alibaba [46.205.62.*]
    ludzie się nie łapią na takie numery :(
  • Re: Zamówienie - Tym razem Węgry Autor: ~ex [83.25.150.*]
    dokładnie.na szczęscie juz mało kto sie na to nabiera.
  • Re: Zamówienie - Tym razem Węgry Autor: ~miks [82.145.73.*]
    Wasze myślenie jest arcyciekawe :-)
    Firma prowadzi swoją działalność - produkuje, sprzedaje towar (raz lepiej, raz gorzej się wiedzie). Chyba normalne?
    A Wy myślicie, że siedzą przed komputerem i tylko myślą co to zrobić, aby podbić kurs akcji o grosz lub dwa. Jakie dać info, aby paru leszczy kupiło w sumie 100 tys. akcji i kurs podskoczył o kilka groszy.
    Inwestowanie w firmę nie polega na podniecaniu się, że podskoczył czy spadł o kilka groszy kurs akcji. Chyba, że mówimy o drobnym leszczach spekulantach.
  • Re: Zamówienie - Tym razem Węgry Autor: ~alibaba [46.205.62.*]
    ....się nie wycieraj tak tymi leszczami bo sobie pójdą i zostaniesz z ręką w kiblu:)
  • Re: Zamówienie - Tym razem Węgry Autor: ~miks [82.145.65.*]
    Jestem spokojny :-) Nie muszę zarobić dzisiaj, poczekam.
    W przeciwieństwie do wielu spółek, tutaj coś jeszcze robią operacyjnie.
  • Re: Zamówienie - Tym razem Węgry Autor: ~ex [83.25.150.*]
    ~miks........no to sobie poczekasz.wspomnisz słowa.cała gpw to szachrajstwo.a co dopiero nc.sporo o tym pisano.powodzenia z vedia.
  • Re: Zamówienie - Tym razem Węgry Autor: ~Zen [83.145.174.*]
    Dnia 2014-10-23 o godz. 13:49 ~ex napisał(a):
    > ~miks........no to sobie poczekasz.wspomnisz słowa.cała gpw to
    > szachrajstwo.a co dopiero nc.sporo o tym pisano.powodzenia z vedia.
    ex, to po jaka cholere tu włazisz, czyatsz piszesz? poco się w ogółe interesujesz giełda i vedia?
    brawo, o to własnei chodzi, czemu ciagle kilku dziwnych ludzi wiesza psy na tej spółce, spadło? trudno, raz spada raz leci w kosmos, ja zareabiałem na tej spółce, potem tracięłm, potem znów zarabiałęm i nadal oczekuję zysku, kupiłewm tanio i trzymam. jaki jest sens ciągłego ujadania? spółka miała trudnoiści i z nich sie podnosiła, mam nadzieję,ze teraz tez się podniesie bo ma potencjał, współpraca z orange, svarco itp, to chyba o czymś świadczy? pozdrawiam cierpliwych, kupuje się zawsze w dołku, sprzedaje na górze! leszczyna niech już przestanie ujadać bo to jest żenujące. jak czasem tu wchodze i czytam te toksyny frustratów to ręće opadają.
    Dnia 2014-10-23 o godz. 12:14 ~miks napisał(a):
    > Wasze myślenie jest arcyciekawe :-)
    > Firma prowadzi swoją działalność - produkuje, sprzedaje towar (raz
    > lepiej, raz gorzej się wiedzie). Chyba normalne?
    > A Wy myślicie, że siedzą przed komputerem i tylko myślą co to zrobić,
    > aby podbić kurs akcji o grosz lub dwa. Jakie dać info, aby paru leszczy
    > kupiło w sumie 100 tys. akcji i kurs podskoczył o kilka groszy.
    > Inwestowanie w firmę nie polega na podniecaniu się, że podskoczył czy
    > spadł o kilka groszy kurs akcji. Chyba, że mówimy o drobnym leszczach
    > spekulantach.
    nie zacytowałem poprzednio twojej wypowiedzi pisząc moją, zgadzam się z toba w stu procentach. pozdrawiam
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.