Przyznam , że trochę się zagalopowałem w swoich domysłach i nie fortunnie przypisałem pewne działania człowiekowi który zrobił b. dużo w wyjaśnienie całej sprawy PMI .. Za co go przepraszam .
Wątki : -PMI..Do akcjonariuszy!!! -PMI..Tak wygląda prawda..Szkoda, ze dopiero teraz!!!! -PMI..asde prostuje !!!
Dobrze sdf miał es takie prawo bo tu się cyrki do dziś wyprawia ją.Jestem pod wrażeniem asde tylko brakuje jeszcze tej kropki nad i ale na razie praca bardzo solidna.
Dnia 2014-10-22 o godz. 18:20 ~jacuś napisał(a): > sdf--motasz się jak sikorski. > Na jakiej podstawie twierdzisz , że akurat ten jest prawdziwy. > Powiedz mi ile asde ma lat?
Dostałem informację od znajomego który ma dobry kontakt z asde . Przyznaje , że zmyliły mnie podobne IP osób które przypuściły ostatnio nagonkę na nwa .
Dnia 2014-10-22 o godz. 18:24 ~sdf napisał(a): > Dnia 2014-10-22 o godz. 18:20 ~jacuś napisał(a): > > sdf--motasz się jak sikorski. > > Na jakiej podstawie twierdzisz , że akurat ten jest prawdziwy. > > Powiedz mi ile asde ma lat? > > Dostałem informację od znajomego który ma dobry kontakt z asde . > Przyznaje , że zmyliły mnie podobne IP osób które przypuściły > ostatnio nagonkę na nwa .
Tak przyznaje sie to ja zrobilem nagonke na nwa z telefonu nawet zaraz napisze z tego ip.