Dnia 2014-10-23 o godz. 12:15 ~zdziwiony napisał(a): > wczoraj był sygnał zakupu, minimalny zasięg to 1,51 zł.. czemu nikt nie > kupuje?? > > http://www.czasnazysk.pl/wykres/ctc Bo to gniot
cichutko tak rośnie sobie, bez wrzawy i zgiełku, prawie niezauważalny walorek..obrociki , no cóż takie sobie, jak w kiosku Ruchu na peryferiach, może to i lepiej?
nie chce spadać?, będzie rosła, powoli przy niewielkich, ale realnych obrotach. na razie prawie bez sternika, a później ..TURBO i odpał i tyle...1zł niezagrożony...chyba żeby coś na prawdę złego się stało..
Ktoś wie, kiedy pożyczone przez ALFA I BETA akcje mają zostać zwrócone? W komunikatach tego nie było. Jest tego chyba co najmniej 100 MLN sztuk ,o ile dobrze wyczytałem. A po co się pożycza...?
hmmm pytanie na ile to wszystko aktualne ale to znaczy pozyczyli akcje a pozyczajacy wywalal zarobil kase teraz za 1 gr odkupi - jesli jeszcze tego nie zrobil - i jest ZAROBIONY??? o co tu chodzi, to wszystko ukartowane bylo czy jak? nie bardzo czaja po co ktos pozycza akcje?
Ja żałuję, że zbagatelizowałem komunikaty o zbyciu akcji CTC przez ALPHA I BETA w formie umów pożyczki, które pojawiły się pod koniec 2012r. Nie było w nich informacji na, jaki okres zostały zawarte i w tym sęk, że nie wiadomo było kiedy nastąpi ruch... Na dzień dzisiejszy też nie widziałem komunikatów, że akcje zostały zwrócone. Teoretycznie pożyczanie akcji wg mojej wiedzy (do weryfikacji) służy krótkiej sprzedaży, a krótka sprzedaż powinna być ewidencjonowana i publiczna, ale to tylko teoria. W dobrym kierunku moim zdaniem kombinujesz...:)
Obecna cisza na forum mogłaby wskazywać: 1. że nie ma już parcia na spadki (nie ma piszących kwieciście, że jest masakrycznie) 2. nie ma już prawie w posiadaniu akcji CTC przez drobnych (że jest super dobrze)
co by oznaczało ten sam wniosek, ale o tym cichosza...:)
Jak nie wytrzymają wsparcia i wybicie dołem ,/ realizacja strat na koniec roku/ , to co najmniej test 1 zł murowany, no a potem?.....wielkie wzrosty nastąpią
..., 'nooo',?.... a potem?'....... To tylko nogi śmierdzą!. Takiego "przekrenta". "Menagera" mając w spółce ok 45000 000 pln, ma dzisiaj 900 000 akcji tj450 000pln wk, rynek daje "barankowi" ofiarnemu 45 000pln. POpatrzcie! jak się' POświęcił" ? Mógł, nie jedną celową "spółkę, czy fundusz utworzyć by z CTC POrzyczyć "córuni" nie tytko "one" 100 000pln. "Jełopł" Balcerek POtrafił BGŻ najpierw oddłużyć dwukrotnie, "aPOtem" sprzedać(sprywatyzować),.... i .... nie tylko .iiiiiiiiiiijeszcze się chwalić "Reformą" !!!. A ten gnój wzorem POprzednika zrobił to na mniejszą skalę.