Jeżeli to rozprowadzanie akcji, to najgłubsze jakie widziałem. Teraz raczej jest blokowanie wzrostów. Jeżeli wyniki są dobre to skupowanie powinno się zacząć już teraz, no chyba że będzie czekanie do wyników i powiedzmy 50% w jeden dzień. Problem jest inny, po tych wałkach nikt poważny tutaj nie zajrzy, co uniemożliwia duże, długotrwałe wzrosty.
Dlaczego??? Nie ma żadnych konkretnych decyzji. Jedni uważają, że MIT to perełka, inni że bankrut.. Jest jedno wyjście - szarpanina, dołki i górki. Przy tych cenach skok o jeden grosz do góry, chyba nie muszę tłumaczyć.
Ja kupiłem dużo wyżej i czekam spokojnie na lepsze czasy.
mit przynosi co miesiąc zyski a petroinwest ogromne straty a i tak OIL jest 2 razy droższy od MIT-ka ...... dlaczego ? MIT jest tak dołowany, co i kto ma w tym cel !
nie strasz nie strasz bo się ... ja biere nawet po 22 a ty sprzedaj ja odkupie dobra cena i szybki zarobek wystarczy 4-5 groszy i już ponad 20% zarobku
Dnia 2014-10-24 o godz. 09:30 ~szot napisał(a): > nie strasz nie strasz bo się ... > ja biere nawet po 22 a ty sprzedaj ja odkupie > dobra cena i szybki zarobek > wystarczy 4-5 groszy i już ponad 20% zarobku
Zobacz sobie kiedy wyszło info o współpracy z Intelem - 24.09.2014. Trąbiły o tym wszytskie fachowe media. Jesteś pajacem. Ja też czekam na wybicie i sprzedaje to co mam.