Jaka spolka takie obroty. Juz nie mowie, ze mialy byc umowy, marketing, rynki zagraniczne, nowe model itp.
Jednakze, przy okazji nie omieszkam sie zapytac: gdzie zdjecia sapphire25 ? Czy to az tak duzo ? Nawet informacje o dacie usuneli z www. Jaja panie, jaja :)
Spółka przed emisją (nie tylko ta) dużo naobiecywała, a teraz wszyscy się frustrują, że nie wypełnia tych obietnic. Lepiej mało mówić, a dużo robić niż sobie z gęby cholewę. Mam tylko cichą nadzieję, że spółka szykuje coś na Audio Show i dlatego przekłada kolejne premiery, lub ma jakieś inne priorytety (zakład ?). Jeśli chodzi o zakład to nawet jest to racjonalne wytłumaczenie bo w nagrodę są dodatkowe akcje. A za premiery nie ma!
Zobacz wątki dotyczące PYLON S.A. Zobacz profil PYLON S.A. Autor: ~mat [31.61.140.*] 2014-10-29 15:16 jak bedzie po 5 tez nie wezmiesz hahahahahaha
niby poważny człowiek a zachowujesz się jak dziecko..... :) na innych spólkach jakoś ładnie działacie :) droga ekipo skończcie przerzucać i miętosić ten kurs na tym śmieciowym poziomie i tak wam nikt nie odda...
śmieszna spółka i takie komentarze za pare tysięcy zwalili kurs o 20 % smiech na sali a co jak ktoś będzie potrzebował pieniądze ? to kurs się na 5 groszach nie zatrzyma . ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po tej spółce cudów nie należy się spodziewać, sam jestem do niej nastawiony sceptycznie. Tzn większość tutaj podnieca się inwestycjami, pomysłami, recenzjami. Fakt jest taki, że miałem już wątpliwości co do dotacji oraz euro. Okazało się, że niepotrzebnie. Byćmoże moje obawy co do sprzedaży też okażą się nieuzasadnione. Trzeba by jednak wszystkim przypomnieć, że spółka zdrożeje na obietnicach tylko czasowo, natomiast stabilny wzrost kursu w spółce produkcyjnej może zapewnić tylko wzrost sprzedaży. We will see. ps. po co taka ironia ? każdy ma prawo inwestować tam gdzie chce i każdy ma własny rozum. A co jeżeli nie ma ? To nie sprzedał PMI na odwieszce ;-)