Jeśli dysponujecie jakąkolwiek korespondencją z tą bandą oszustów, proszę wysyłać na maila: wiemmałpapocztaonetpl Prokuratura jest bardzo zainteresowana tą sprawą i ta korespondencja może przydatna w prowadzonym dochodzeniu. pozdrawiam
Mam jak gruby mi pisze ze juz nidlugo sprawa krs bedzie rozwiazana itd. asde jak ty masz race 100% to pni maja paka. Skad wiesz ze bieniek cie teraz w konia nie robi jak Konrad przez 10 miesiecy blokował wszustko. Skad wiesz ze bieniek cie celowo nie skierowal na inny tor zebysmy dzisiaj nie poszli do prokuratora.
mam meli i nagranie jak gruby mowi o porozumieniu ze ono bylo potrzebne zeby nomad pozwolil firmie normalnie działać.
Potwierdzam to co pisze asde. Prokuratura potrzebuje wszystkich dowodów ktore wpłynęły na Wasza decyzje kupna i jeśli macie jakieś maile od Koźlaka ktory obiecuje pomoc to tez sie przyda.
O podejrzany sie znalazł mam nadzieje ze nie bierzesz w tym udzialu mam w duzo duzo od grubego ale o decyzji kupna to mam od ciebie i po ci sie wkopujesz. I od kociaka mam pisak bzdury a pewnie sam wyszedł na odwieszce