JESTEM NEUTRALNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROSZE MI NIE ZARZUCAĆ ŻE NAGANIAM NA SPADKI !!!!!!!! JESLI WIERZYCIE W SPÓŁKĘ I PRAEZIA TO KUPUJCIE !!!!!!!! .................................................................. nie , NIE nic nie sugeruje każdy sam podejmuje decyzje możecie uśredniać i uśredniać .... itd.
to że ja oddaję resztki MITka (groszowe sprawy) to jest moja decyzja, a moje ilości nie mają wpływu na kurs - także jestem neutralny ale staram się opierać na dostępnych faktach i informacjach ze spółki których jest nie za wiele ... ................................................................ a odnosząc się do wartości spółki ok 300mln to główna wartość to MNI Premium (przypominam tu jest ustanowiony nadzorca) ponad 290mln dodatkowo wartości niematerialne to prawie 60mln a więc ile warta jest spółka - sam sobie odpowiedz a WK czy jest wiarygodna ? a w związku z powyższym podstawowe wskaźniki może warto zrewidować (C/WK, itd.)
................................................. KUPUJCIE !!! PO ANALIZIE WYKONANEJ BEZ EMOCJI !!!!!!!! NA ZIMNO !!!!!!!!! WIEM ŻE BEZ AKTUALNYCH INFORMACJI ZE SPÓŁKI TO TRUDNE ALE POSŁUGUJCIE SIĘ TYMI KTÓRE SĄ W NECIE. ..................................................