• Gdzie jest Kasa ??? Autor: ~MAPI [89.78.69.*]
    Skoro PCG sprzedał IMAGIS za prawie 30 MPLN i zaginęły obligacje wyemitowane przez PCG na kwotę 12 MPLN ( jak się nie znajdą to PCG nie musi wykupywać tych obligacji), to ja się pytam gdzie jest kasa i czego PCG jest wyceniany jedynie na 14,42 MPLN. O pozytywnej rekomendacji analityków z PARKIET-u już nie wspomnę. Trzeba pakować do wora ile wlezie bo wiecznie tak tanio nie będzie !!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.9.174.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Gdzie jest Kasa ??? Autor: ~jarr [46.148.158.*]
    gdzie ta rekomendacja ? podaj kolego linka bo nie mogę znaleść .....
  • Re: Gdzie jest Kasa ??? Autor: ~jan [159.205.108.*]
    Oj Mapi ,Mapi ty powinienes urodzic sie za czasow Mickiewicza i wsTapic do Filomatow /Filaretow :)))
  • Re: Gdzie jest Kasa ??? Autor: ~MAPI [89.78.69.*]
    Janek a ty to powinieneś mieć zakaz czytania kryminałów czy innych horrorów, bo potem dręczą cię zwidy i koszmary senne. Jak się przebudzisz to w amoku opowiadasz niestworzone historie o PCG na jego forum, które nie mają następnie żadnego potwierdzenia w rzeczywistości. :)))))
    i tu sie mylisz ,faktow nik nie poznal ,ale wyadarzenia na gpw powtwiuerdzaja moje przypuszczenia b.dobitnie (dowod kurs )
    twoja opinia jest efektem glebokiej frustracji ,poniewaz dales sie nabrac na PR Wielkiego Szu jak naiwny gimnazjalista .
    Roznimy siez znacznie widza na temat otoczenia osobowo-biznesowego PCG co jest glowna przyczyna porazki takich jak ty i tobie podobnych :)

Moja ostroznosc i podejrzliwosc wynika z zasady "liczą sie tylko pewniaki " ( G.G. -jesli widziales film):))))
    Cynizm (tak to nazwijmy) GG jest recepta na koncowy sukces :)
  • Re: Gdzie jest Kasa ??? Autor: ~MAPI [193.111.166.*]
    Janek jakbym sprzedał posiadane akcje PCG to dopiero rzeczywiście dałbym się nabrać na czarny PR Wielkiego Szu jak go nazwałeś, ale ja nadal posiadam akcje i to w dobrej średniej cenie 0,54 PLN więc niczego się nie boję i czekam na dalszy pozytywny rozwój wydażeń. Jaby dalej spadało, a raczej już nie bedzie ( od dwóch miesiecy niewidziałem pakietówek ) to jestem gotowy dokupić taniej. Zasada na giełdzie jest jedna to co spadło musi wzrosnąć i zapewniam ciebie, że również tak będzie na PCG. Tutaj chodzi jedynie o wyleszczenie ulicy po to te wszystkie szopki !!!!!!!!
    Jak bedzie tego nie wie nikt ,ja pamietam historie upadku CTC i mnie wystarczy.
    Natmoiast pcg juz mnie nie interesuje od strony finansowej tylko jako casus ,jestem na mds i mam niezly finansowy fun:)

Zycze ci abys wyszedl z tego ,jesli to nastapi to niepredko ,a teraz przed toba wiele bad news'ow przygotuj sie dobrze ,bo jeszcze nie odpalili najbardziej smierdzacego granatu:)))
    Na razie to odpalają same pozytywne infa np sprzedaż IMAGIS-u za 30,0 MPLN czy zaginięcie obligacji PCG. Nie zdziwie się, jak za chwilę okarze się, że PCG przejął rynek i wszystkich kontrahentów z IMAGIS-u.
  • Re: Gdzie jest Kasa ??? Autor: ~ssman [185.24.27.*]
    a ja sie nie zdziwe jak narek zwali przez slypy kurs zeby zrobic scalenie akcji...innego wyjscia nie ma bo niedlugo wskoczy na 2 fixingi przy takim kursie!!!
    Pamięta,j że niowa emisja została zablokowana w Sądzie i ten numer raczej nie przejdzie ponownie.
    nie ma takiej mozliwosci ,pcg to firma garazowa w porownianu z np talex.
    Jej oferta informatyczna jest b.kiepska w porownaniu do konkurencji .
    Reaktywacja tej marki to wyrzucone w bloto pieniadze.
    Zaden powazny inwestor nie wejdzie w spolke z takim "potencjalem" , due diligence ujawni kazde slabe ogniow ,a jes tu caly lancuch slabych punktow poczawszy od menadzerow pozal sie Boze. Ich historia i koneksje to raczej pomysl na scenariusz na "Ojca Chrzestnego 6" .
    Nowe uregulowania ,ktore wejda jednak w zycie od 2015 (raje podatkowe ,Cypr itp)
    skupia uwage managmentu na ratowaniu tego co sie da ,bo na nic innego juz nie ma czasu i pieniedzy.
    Jesli nawet kupiles po 54 gr ,w co i tak nie wierze,bo widywalem cie na wyzszych poziomach z takim samym przkonaniem o wzrostach, to nie wiem czy odzyskasz chociaz polowe.:)
  • Re: Gdzie jest Kasa ??? Autor: ~MAPI [89.78.69.*]
    Janek ja nie robię zakupów od razu za całą gotówkę jaka posiadam i bez dogłębnej analizy kondycji finansowej spółki, całej grupy kapitałowej i jej otoczenia rynkowego. Pierwszy raz kupiłem PCG niewiele poniżej 1,0 PLN i cały czas uśredniałem o czym pisałem na forum. PCG posiada znaczny majątek widoczny w sprawozdaniach finansowych, a obecna wycena wskazuje na skrajne niedowartościowanie tej Spółki. Dlatego będę dalej pod to inwestował i nawet jak spadnie na 30 gr. i poniżej dalej będę dokupywał.
  • Re: Gdzie jest Kasa ??? Autor: ~jaro [80.238.105.*]
    Tam już nie ma żadnego majątku, narki wszystko ukradli a jak jeszcze nie wszystko to niedługo wyczyszczą majątek do zera.
[x]
PCGUARD -19,31% 1,17 2017-10-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.