• nowa umowa CCS-u! Autor: ~pro [87.206.104.*]
    Zarząd spółki Cyfrowe Centrum Serwisowe S.A. (dalej zwanej „Spółką”) z siedzibą w Piasecznie informuje, że w dniu 17 października 2014 r. został zawarty pomiędzy Spółką a ING Commercial Finance Polska S.A. (zwaną dalej „Faktorem”) Aneks do Umowy faktoringu, na mocy którego zwiększono limit zaangażowania Faktora do kwoty 20.000.000 (dwadzieścia milionów) złotych.

http://gielda.onet.pl/informacja-o-zawarciu-aneksu-do-istotnej-umowy,18886,255378,komunikaty-detal
  • Re: nowa umowa CCS-u! Autor: ~Zdrojek [83.9.173.*]
    Szkoda, że nie dali owej informacji na początku tego tygodnia ponieważ mogłaby więcej namieszać dobrego niż pod koniec tygodnia. Umowa jak najbardziej pozytywna i zwiększenie limitu może pozwolić im na większe inwestycje a co za tym idzie, kurs do góry. Warto obserwować teraz zachowanie kursu ponieważ po takiej informacji może ładnie skoczyć kilka oczek do góry. Widać, że zarząd ostatnio ostro wziął się za spółkę :)
  • Re: nowa umowa CCS-u! Autor: ~Pro [109.236.80.*]
    Jest sporo ofert zakupu akcji. Większość bardzo blisko (trochę ponad) aktualnego kursu, więc można liczyć, że pomimo daty publikacji komunikatu niedługo zobaczymy jakiś dobry obrót. Jak nie dziś, to może jutro.
  • Re: nowa umowa CCS-u! Autor: ~xxx [89.67.158.*]
    kolejne mega info, nikt nie chce oddawać akcji, szczęściarz ten kto wyrwał dziś tą jedną akcję, będzie miał kilkaset procent zysku
  • Re: nowa umowa CCS-u! Autor: ~Zdrojek [83.9.157.*]
    Obrót na pewno zwiększy się w przeciągu kilku najbliższym dni, przynajmniej w tym tygodniu ze względu na dobrą informację
  • Re: nowa umowa CCS-u! Autor: ~Pro [31.24.33.*]
    A ja nie chcę większego obrotu. Ja chcę większy popyt, aby cena rosła.
  • Re: nowa umowa CCS-u! Autor: ~pro [31.24.33.*]
    Z tymi kilkuset procentami to zaszalałeś, ale też jestem przekonany, że ten, kto nie sprzedał, nie pożałuje.
  • Re: nowa umowa CCS-u! Autor: gucio1955 [86.111.117.*]
    Już 10 dni mija od tej umowy i nic sie nie dzieje.
  • Re: nowa umowa CCS-u! Autor: ~Zdrojek [83.6.11.*]
    Zwiększy się obrót to i zwiększy się popyt na akcje, nie pozostaje nic innego jak czekać na zwiększenie obrotu
[x]
CCS 0,00% 0,52 2025-09-19 15:31:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.