Żaden wałek, spore zmiany dzieją się w spółce i zmiany w zarządzie na pewno wyjdą im na dobre. Po zachowaniu kursu widać, że informacja odegrałą swoją rolę i została pozytywnie przyjęta. Teraz wystarczy czekać nam na sprawdzenie się nowego zarządu w akcji
no i sie wyjasnilo po co Astoria sprzedala... potrzebowala kasy na terrę... teraz czas EWH ! specjalne blokowanie kursu przed wzrostem zeby za chwile odkupic akcje, ktore sprzedala ale nie za drogo http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/companiesStatements/info/641679,terra-sa-zawiadomienie-akcjonariusza-w-zwiazku-ze-zmiana-udzialu-w-glosach-na-wz
Potrzebowali kasy na Terrę, która odbiła się teraz ładnie, jednakże nie brali pod uwagę, że podobna sytuacja może pojawić się w EWH co widać, że powoli zaczyna iść na lepsze. Ciekawe kiedy zorientują się, że źle postąpili i tylko na tym stracą bo więcej zyskaliby na EWH
Krucik ale ty możesz uniknąć tego błędu który zrobiła Astoria. Dlaczego nie kupujesz akcji, przeciez sa tanie jak barszcz a cena nominalna juz za tydzień będzie osiągnięta (tak pisałeś)? No dalej, nadstawiaj wory. Pozwolisz zeby taka okazja uciekła ci sprzed nosa?
Ależ ja nikogo nie pouczam tylko stwierdzam oczywiste fakty. Każdy kto jest rozsądnym akcjonariuszem przyzna mi rację, każda konkurencja, która ma na celu obniżanie kursu (palcem nie będę tutaj wskazywał bo widać gołym okiem kto) zaprzeczy i będzie dalej mówić swoje 5gr jaka to spółka jest zła. Nie wspomniałem, że nominalna będzie za tydzień ponieważ do tego kroku jest jeszcze długa droga. Gdyby spółka osiągnęła ją w moment, wtedy nie byłoby to w ogóle stabilne. Powoli dojdzie do nominalnej i na niej się utrzyma. Szkoda, że są jeszcze tacy, którzy celowo próbują odstraszyć od spółki ale niestety to codzienność na NC :)
Krucik, jest tu jakiś wątek na tym forum gdzie się nie udzielasz? Chetnie bym poczytał coś konstruktywnego na temat EMMWH i odwrotnego przejecia. Ale gdziekolwiek wejde tam widze twój spam
Wszędzie się udzialam ponieważ analizuję spółkę i dzielę się opiniami na bierząco. A widząc posty konkurencyjne twierdzące, że spółka nie jest nic nie warta, to od razu udzielam się aby uświadamiać niezdecydowanych potencjalnych akcjonariuszy o tym jaka jest sytuacja