A kiedy był debiut, człowieku, ogarnij się. Znajdź mi miejsce, w którym zanegowałem spadek kursu od debiutu. Nie znajdziesz. Jedyne, co mnie wkurza to gadanina FOXX-a, że kurs spada, jak kurs stoi.
Ja też to zauważyłem. FOXX serio przesadza. Czasami czytaj jego wpis, że nie ma obrotów, wchodzisz w transakcje, a tam akurat najlepszy dzień obrotów od dawna. To śmierdzi, więc przestajesz wierzyć jego wszystkim wpisom.
Patrzcie ja dzisiaj wywalili nadruk- teraz możecie tylko płakać. Jak foxxx i inni pisali że bedzie dno to paru madrych _Kapitan_Przemuś was robili. Stracice wszystko to sie postukacie po główkach
Najlepsze jest to że w momencie chwilowego spadku wszyscy upatrują od razu straty zamiast okazję do inwestowania w akcje.. Spółka jest w sobie stabilna więc lekki spadek nie długo tutaj nie zagości. Patrzcie lepiej na notowania zamiast obecny poziom kursu to będziecie wiedzieli jak długo to potrwa. Tutaj nikt od dawna nie stracił i nikt nie straci, o to nie trzeba się bać
trzeba się brać za cwaniaków co żeruja n biedniejszych uczciwych ludziach. Pozew zbiorowy od stratnych i ich rozliczyć z działalności. albo po chłopsku ich odwiedzić...
Doszukujecie się tutaj nie wiadomo czego :) Spółeczka w ostatnich miesiącach dobrze się trzyma. Zamiast patrzyć na kurs spójrzcie na notowania to zobaczycie o jakim rosnącym zainteresowaniu mówił Kapitan.
Bzdury ? Jeżeli chcecie iść na przód patrząc co było ileś lat wstecz to życzę powodzenia. Liczy się to co dzieje się w ostatnich tygodniach a nie co było 2/3 lata temu. Ostatnio spółka zaczęła się poprawiać i obrót mają na całkiem niezłym poziomie.
Zauważ także jakie inwestycje ostatnio spółka zaczęła kręcić - czy to spółki medyczne czy ostatnio Playmakers, więc nie twierdźcie, że spółka nie przynosi zysków bo przynosi
Tak to jest jeśli trzymają się tylko tego co było kiedyś zamiast tego co jest teraz. Tutaj jest dobrze a będzie jeszcze lepiej. Wspomniane przez Ciebie działania ze spółkami medycznymi i playmakersem dowodzą nam tego :)
Jest naginaczem bo twierdzi, że nie czyszczą tutaj for ? Chyba sobie ostro żartujesz :D Specjalnie przejrzałem wątki kilka miesięcy wstecz i nie zauważyłem tego więc nie twierdźcie czegoś czego nie widać bo tylko oszukujecie poważnych inwestorów ;]
Brak dowodów = Brak sensownych tez - Tyle ode mnie w tym temacie ;)
Wszyscy twierdzą, ze czyszczą i czyszczą fora a dowodów nie podają. Jeśli tak twierdzicie i jesteście przekonani to:
1. Proszę o dowody 2. Powiedzcie w jakim celu ?
Chyba to jasne na czym spółka teraz się skupia, na pewno nie na kasowaniu postów bo na tym nic nie zyskają.
P.S. Jeśli nie zauważyliście to forum na onecie trochę zmieniło swoją formę i wszystkie komentarze są tylko trzeba umieć je odszukać, widocznie nie jest to proste dla wszystkich..
Wiesz, myślę, że jeśli wierzą w moje posty i się nimi kierują to robią właściwie. Gdyby mieli się kierować kłamliwymi postami typu "spółka to dno" itp to tylko tracili by na swoich inwestycjach
Z tego co mi wiadomo to nie powinno się mówić głośno o swoich akcjach więc nie namawiajcie nikogo do tego ;]
Szczerze - rozbawiają mnie wasze komentarze o czyszczeniach for. Na pewno spółka nie ma nic lepszego do roboty niż tyko siedzieć i czyścić teraz fora :D Zarząd działa na inwestycjach i je realizują a nie marnują czas na takie bzdury :)
Przez ostatnie miesiące jedyny obrot to sprzedaz akcji. Kurs nie wzrósł ani odrobinę na kupnie.Kiedy wy się nauczycie żeby nie ufać komuś kto wystawia cały czas pozytywne informacje o spółce a kurs i tak dołuje.Czy to nie jest podejzane??? a i mają super sswiadectwo o sobie kurs DNO jak cała reszta
przestancie mamic, zobaczcie jak dzisiaj po poludniu było wysypane- tutaj cały czas jest wywalany nadruk. obserwujcie dzienny i piszcie godziny w ktorych wywalili i ile. piszcie regularnie bo drobni straca cieżko zarobione pieniadze. Tylko umieja podawac jakie robia inwestycje a to tak aby robic dobra mina do zlej gry
Trochę ciężko pisać regularnie co godzinę tak jak ty mówisz komuś kto pracuje i ma rodzinę ale rozumiem, że ty masz więcej czasu co do tego ze względu na obecne ferie szkolne :)
Zastanawia mnie fakt, że mówicie o regularnym analizowaniu i pisaniu o tym skoro wy pod różnymi nickami (obstawiam Foxa) budzicie/budzisz się w momencie kiedy spółka ma ujemny kurs ale w dodatnim nie, tylko milczycie/milczysz i czekacie/czekasz to momentu czerwonej kreski. Obrót mają w akcjach jak i finansowy, gdyby nie było finansowego to już dawno zakończyliby działalność bo nie opłacałobym im się to zupełnie a jakoś pozyskują coraz to kolejne spółki
AHA im więcej nadruku wprowadzą tym więcej pojedziemy na dno ! DZIENNY WYKRES PRAWDĘ POWIE JAK UPŁYNNIAJ A AKCJE I TEGO PANOWIE I PANIE SIĘ TRZYMAJCIE POZDRO :)
Tak jak już kiedyś było wspomniane, jeżeli kasa akcjonariuszy znika nie dając najmniejszej szansy zarobku, powinno to być w pewien sposób karane.I jeżeli byłyby pozwy zbiorowe to ja do nich dołączam od razu. To ostatnie scalenie też dało tyle co S_T_R_A_T_Y
Oj Ewka, ale on dobrze mówi a ty chwytasz się wszystkiego aby wymigać się od odpowiedzi. Podaj nam wszystkim konkretne sumy jakie zainwestowałaś w WDM i jakie sumy straciłaś tutaj to wtedy porozmawiamy o tym. Bez tego twoje wypowiedzi nie mają żadnego sensu :)
Przyjadą do was i do waszego everestu po swoje, a w między czasie dbajcie panowie i panie o informowanie nowoprzybyłych o tym co ich tutaj będzie czekać.
A ja mam takie pytanie do tych co rzekomo potracili tutaj całe swoje dobytki. Skoro wam tak źle tutaj to po co dłużej w tym siedzicie i komentujecie ? Co niby chcecie osiągnąć tutaj swoimi komentarzami ? Jeżeli jest wam źle to przenieście się do innej spółki zostawiając drogę wolną do dyskusji akcjonariuszą mającym tutaj swoje zyski bo potrafią rozsądnie lokować swoje pieniądze i umieć wyciągnąć dobre pieniądze
Przemuś boli Cię ta obecność bo towar chcecie upychać. Niestety ja mam stratę z przed ponad 2 lat i nie zamierzam stąd iść. Skończyły się czasy kiedy można było dorabiać się na biedniejszych.Ja czekam na zwrot sytuacji i mam nadzieję że reszta obecnych też tutaj będzie. Trzeba się ostrzegać przed czymś takim.A z tego co widzę niektórzy już tracą cierpliwość i może w MEDIACH to się zakończy Pozdro dla wytrwałych
Cieszę się Ewciu, że chcesz pozostać z nami ale może zmień swoje podejście bo jeżeli chcesz odrobić to co rzekomo tutaj straciłaś, to odstraszaniem od spółki raczej tego nie odrobisz a pogorszysz.
Fajnie, że w końcu podałaś jakieś szczegóły odnośnie swojego wkładu, mam na myśli tutaj czas a dokładnie, że 2 lata temu. Jeżeli możesz to podaj jeszcze jaki był to kapitał i ile jesteś obecnie na minusie bo tej odpowiedzi unikasz od dobrego miesiąca jak nie więcej a teorie o swojej stracie dalej kontynuujesz
Proponuję, żeby każdy mówił za siebie. Ja od długiego czasu siedzę przy spółce i nic nie straciłem bo podchodzę do akcji z głową. Nie wiem jak mogliście coś stracić skoro kurs od dawna utrzymuje się w normach.
Jakbyś się nie farbował i działał na stratę przeciętnego inwestora to bym się dał nabrać. Kurs tak zdołował że są na poziomie Petrolivestu od nieba po dno. A teraz widać jak na dłoni że jak nie sprzedają to obrotu nie ma wcale- i to ma być coś?????????????????????????????
Tylko, że kurs zleciał na ten poziom już od jakiegoś czasu i od tego czasu utrzymuje się cały czas na swoim poziomie więc nie mówicie, że to dalej spada bo tak nie jest :)
Trochęciężko o dobry obrót przy braku sprzedaży i kiedy naginacie, że tutaj jest źle. Może zamiast zacząć "jezdzić" po spółce, kupicie troche akcji i zobaczycie, że kurs może być lepszy niż jest obecnie ?