• info Autor: ~trader [94.225.22.*]
    swiadom odpowiedzialnosci karnej z art 233kk akcjonariusz informuje iz prezes nie ma i nie mial zamiaru spalcic obligacji juz w momencie ich zapisu, jednoczenie informuje iz nie sa i nie byly prowadzone i zadne rozmowy z potencjalnymi inwestorami o czym nie informuje swoich akcjonariuszy pan prezes Kopaczewski pozdrawiam.
  • Re: info Autor: ~miki [31.61.129.*]
    Skąd masz takie informacje?
  • Re: info Autor: ~pixel [46.238.124.*]
    A jak prezes stwierdzi że miał i ma zamiar wykupić obligacje to jak udowodnisz że jest inaczej ?>?>?>?>?>?>?
  • Re: info Autor: ~miki [89.78.254.*]
    Można w prospekcie obligacji, jest bezpośrednio wskazane na co mają pójść środki uzyskane z emisji. Jeżeli były wydane na co innego to już jest podstawa prawna.
  • Re: info Autor: cz_apcio [83.8.20.*]
    To przemyślenia, czy inne źródło informacji?
  • Re: info Autor: cz_apcio [83.8.20.*]
    Babcia, ile Ty masz tych adresów IP?
  • Re: info Autor: ~babcia [62.205.64.*]
    Jeden widocznie ktoś mnie zbanowal
  • Re: info Autor: ~ABC [176.221.120.*]
    Znowu ktoś dzisiaj wyrzucił spory pakiecik akcji ... nie wiem czy ktoś ucieka czy może próbuje zbić cenę, ... masakra. Jak tylko zbuduje się popyt, od razu jest zalewany akcjami. Zaczynam tracić nadzieję, że odzyskam kasę.

Mam tylko nadzieję, że informacja o zainteresowaniu 2 potencjalnych funduszach to nie ściema.

Czy mógł by mi ktoś powiedzieć coś na temat: Metope Finance Limited, szukałem informacji w necie, ale nic mi się nie udało znaleźć.
    Interesuje mnie głównie akcjonariat.
  • Re: info Autor: ~babcia [94.225.22.*]
    z tego co pamietam tez szukalam i znalazlam tyle tylko ze maja 100% pokrycia swoich inwestycji tylko w spolce kopahaus
  • Re: info Autor: ~tomatini [93.105.236.*]
    Pojawia się jakiś gamoń wypisuje jakieś bzdury bez uzasadnienia i pokrycia że obligi nie zostaną wykupione i że żadnych rozmów z inwestorami nie było !!!!! I stwierdza że prezes w momencie wypuszczenia obligacji nie miał zamiaru ich wykupić !!! Normalnie Sokoro wiedział że prezes od samego początku nie chciał ich wykupić to czemu wcześniej tego nie napisał hehheh no ręce opadają :) Niech każdy sam przeanalizuje ale forum nigdy nie było i nie bedzie dobrym doradcą tu każdy może pisać co chce :) Pod koniec sesji było widać wyrajznie że ktoś chce wywołać panikę i było wystawione okoł 400k akcji na S a min przed zamknięciem zostało to zdjęte hehe no i co o tym mysleć !! Moim zdaniem to nagonka na spadki ktoś chce jeszcze niżej sie obłowić i tyle :) No i trezba na forum popisac jakieś głupoty hehe :)
    No i szkoda że tym gamoniem jest babcia hehehehee

Autor: ~trader [94.225.22.*] 2014-10-16 18:12
    Babcia ma tu wiele twarzy heheh trzeba patrzec na IP

Zobacz wątki dotyczące Kopahaus Zobacz profil Kopahaus
    Autor: ~trader [94.225.22.*] 2014-10-16 = babcia

Autor: ~babcia [94.225.22.*] = trader
  • Re: info Autor: ~sdf [87.205.171.*]
    http://eprodent.pl
    Babcia coś zamilkła hheh
  • Re: info Autor: ~From [194.110.116.*]
    Dużo ludzi chciałoby kupić ten papier tanio dlatego wypisują dyrdymały....
  • Re: info Autor: ~Hugo [77.255.47.*]
    Tak, jest mega kolejka... hi, hi. Dużo to by go chciało sprzedać choć parę groszy drożej niż teraz stoi.
  • Re: info Autor: ~aniacip [79.189.120.*]
    NIE TYKAĆ TEGO !

SYPAĆ W LEWO ! PKC!
  • Re: info Autor: ~Hugo [77.255.47.*]
    Chyba się ~aniacip ustawiła po 0,07 ale i tak odda później po 0,05 ;-)
  • Re: info Autor: ~krk [176.221.120.*]
    Człowieku, przecież to kryminał dla niego i Ciebie.
    Jeżeli tak było, a Ty masz, czy miałeś taką informację i nie zgłosiłeś odpowiednim organom, to odpowiadasz karnie. Już niedługo się przekonamy ...
    Tak na przyszłość, zanim coś głupiego palniesz, zastanów się kilka razy.
[x]
KOPAHAUS 0,00% 0,01 2015-08-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.