• obroty rosną Autor: ~Hir [195.136.40.*]
    i o to chodzi...
  • Re: obroty rosną Autor: ~tempylariusz [31.61.136.*]
    Czy raport za ,za co. Co jest po sierpniu no to właśnie czy będzie zaskakujący czy nie będzie zły. Czy będzie gorszy mniej czy więcej. Czy może będzie akurat. Jak myślisz ty przed komputerm i ty z za monitora z za czy przed .dobra idę wsiąść tabletkę znaczysie tablet.
  • Re: obroty rosną Autor: ~kasek [95.40.88.*]
    tego parcha już nikt nie ma prawie wszyscy oddali na stracie
    Niebuj nic jeszcze kiedyś kupisz se kosiarkę z husgwarny.

dobrze mu napisałem nie ? ,no.
    A poco ? Niema raportu. Bo niby za co?
  • Re: obroty rosną Autor: ~Grzesiek [89.228.47.*]
    Przypominam o zachowaniu ciszy na AGROMIE... bo ona sprzyja.... leszcze niech szybko oddają za 5-6-7-8 groni.... a potem niech sobie plują w brodę... jak prosiłem o ciszę przeszło miesiąc temu...to skoków na 6 prawie nie było..... ciszej idziesz dalej będziesz...

Kumaci wiedzą :-)
  • Re: obroty rosną Autor: ~temylariusz [31.61.136.*]
    Coś wtym jest ,a wiec niech zapanuje cisza .pozdro.
  • Re: obroty rosną Autor: ~Lechu [83.27.243.*]
    Upadłość likwidacyjna patrząc na ujemne kapitały.
  • Re: obroty rosną Autor: ~Marek [80.53.139.*]
    Agroma jest już dawno w d. Kredyt w ING wypowiedziany, komornicze egzekucje, a ciemny plebs nic nie wie. Gdyby to była gpw, a nie NC, już dawno byliby prześwietleni. Zgubiła ich pycha i myślenie w kategoriach, my sobie damy radę, wszystko najlepiej wiemy. Prezes Staszewski zapomniał, że na rynku obowiązują pewne reguły, w tym szacunek do drobnych akcjonariuszy, bo to dzięki nim kilka mln zaraz po debiucie przytulił. A odcinanie kuponów skończyło się już dawno temu, teraz to niepotrzebna agonia i działanie wbrew prawu, utrzymując sztucznie dalej to coś na giełdzie.
  • Re: obroty rosną Autor: ~mobutu-sekoseko [31.2.26.*]
    jak pisałem 2 lata temu że bankrut to co niektórzy od czci i wiary mnie opluli mieli upadłość w sądzie ale wycofali wiadomości mam z pierwszej ręki moja była pracowała w Agromie dość długo kilka lat temu ale zostały koleżanki i już wszystko wiecie .Powiem tylko że posiadłości zarządzających w Cezarei Nadmorskiej rosną dość szybko a tam jest dość drogo byłem i widziałem piękne położenie i klimat boski.Wiadomo imie Piotr i nazwisko od miasta Staszów w rzeszowskim
  • Re: obroty rosną Autor: ~Grzesiek [89.228.38.*]
    Widzę, że takimi tekstami, próbuje ktoś wmówić, że jest tragedia i.... od trzęsących tyłkami skupić tanio papier..... kurdę... dopóty ludzie będą łykać takie info jak dwa posty wyżej.... to ta Agroma nie wystrzeli.... bo im dłużej taki stan...tym niecierpliwców więcej...

Ja tam stare porzekadło Wam dam: Pozdrawiam kumatych i cierpliwych :-) a 4% w skali roku zostawiam dla trzęsących papierem
  • Re: obroty rosną Autor: ~Lechu [83.21.248.*]
    Gość napisał, jak jest i nie ma co zaklinać. Jak położą kwit o upadłości likwidacyjnej to będziesz zdziwiony? Ja nie. Na minę chcesz ludzi wsadzić takim podłym naganianiem????
  • Re: obroty rosną Autor: ~Grzesiek [89.228.47.*]
    Nie naganiam.... tylko mówię, że warto papier trzymać.... i nie dać się zwieść różnym tekstom.. jak to rzekomo był i widział....

Giełda to ryzyko...new connect totalne... ale jak padał APLINTER... to faktycznie kasa w błoto bo co to za firma... tu jeśli AGROMA padnie... to nazwa coś znaczy i nie zostanie pozostawiona sama sobie...

Ja sam myślałem.. czy rezygnować czy nie (przy kursie 20gr).... wszedłem...dokupiłem i mam średnią 7 giera... a sprzedaż ustawioną na 40 groszy.... i daję sobie czas do czerwca 2015.....
    Wtedy przyznam rację tym, co mówili, że badziew.... albo inni przyznają rację mi - nie dbam o to....ale z wiedzy którą posiadam... poprzez swoje kilka lat inwestowania.... widzę w tej spółce potencjał... nie wiem dlaczego stagnacja trwa długo.... ale światełko w tunelu jest.....
    Pozdrawiam
  • Re: obroty rosną Autor: ~NICEK [79.186.252.*]
    Nie ma żadnego światełka i na nic twoje zaklinanie. Trochę więcej obiektywizmu, a mniej buty i hurra optymizmu. Na Parkiecie ktoś dobrze napisał, Agroma już działa wbrew prawu< prawdopodobnie prezes czegoś się boi i nie podaje komunikatów o komornikach itd., a ty tu do 2015 każesz ludziom kwit zbierać i czekać :/
  • Re: obroty rosną Autor: ~mobutu-sekoseko [46.215.117.*]
    panie Grzesiu kto chce kupić papier tanio jak jest po 6 gr i pies z kulawą nogą go nie chce trzeba spojrzeć prawdzie w oczy odpisaś straty i zapomnieć o parchu
  • Re: obroty rosną Autor: ~gekko [213.158.222.*]
    te 6 groszy dzisiaj to moja sprawka
    a Ty Motubu srekosreko nie pitol bo sam chcesz kupic po 5 groni tylko nikt Ci
    sprzedać nie chce
[x]
AGROMA 0,00% 0,02 2016-11-07 15:00:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.