• chyba warto już kupowć Autor: ~rudy [95.141.29.*]
    zachęcony przez jednego z akcjonariuszy na forum MADKOM S.A kupiłem mały pakiet akcji pgs. spółka naprawdę prezentuje się bardzo dobrze. poczekam trochę tutaj na spadki, aby kupić więcej akcji. cena akcji wydaje mi się trochę za bardzo wygórowany.

kurs MADKOM S.A na chwilę tutejszą wydaje mi się lepiej prezentować, bo może bardzo dużo urosnąć. podpisują co chwilę nowe duże umowy, więc opłaca się tam mieć większy pakiet.

dzięki za dobre polecenie. będę zwiększał tutaj z pewnością zaangażowanie
  • Re: chyba warto już kupowć Autor: ~rudy [95.141.29.*]
    powolutku kupuję PGS. cena jest coraz atrakcyjniejsza.
    ale powiem szczerze, że na ten moment bardziej podoba mi się MADKOM. w piątek podpisali kolejną dużą umowę. w samym październiku podpisali kontrakty na około 5 mln złotych.
    prognoza na 2014 rok zakłada około 8 mln przychodów i około 1,5 mln zysku,a w październiku wypełnili ją w ponad 50 %. naprawdę niezła spółka.
    wydaje mi się, że na niej kurs może wyglądać podobnie jak na PGS. ciągle do góry. stabilnie i do przodu.
  • Re: chyba warto już kupowć Autor: ~mk [93.181.133.*]
    Też dzisiaj dokupiłem PGS, pozycja już 6-7 razy większa niż MADKOM :) Nie wiem co jest grane z tym drugim, za bardzo dołuje, ale w długim terminie obie spółki dadzą sporo zarobić.
  • Re: chyba warto już kupowć Autor: ~comp-sience [85.28.152.*]
    Mądrzy dokupują. Patrząc na historyczne notowania, po takiej korekcie następowało gwałtowne odbicie, które wynosiło kurs na nowe maksima.
[x]
PGSSOFT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.