Zaliczymy dziś górne widły. Spółka świetnie się rozwija , bez długów z gigantycznymi kontraktami . W planie zmiana parkietu na główny. Same plusy dodatnie . No i ten osamotniony ujadający kundelek .
Zapomniałeś jeszcze o czymś.......... ale nie będę Ciebie nawet naprowadzał bo Ty wszystko przecież wiesz. Przewidujesz 15 zł więc jesteś jasnowidzem!! Tylko pogratulować kunsztu inwestycyjnego.
Ogarnij się chłopie bo żal czytać i patrzeć!!! Gdzie Twoje wzrosty inwestorze!!! Gdzie??? Pytam bo trąbisz od miesiąca o tym!!! Ile w tym czasie wzrosło lub raczej spadło???
Nie zamierzam z tobą dyskutować. Proszę tylko o jeden argument czemu 0,5. Jak ty to wyliczyłeś , bo zakładam ,że umiesz liczyć , przynajmniej do 15. Napisz radek czy umiesz liczyć , a potem napisz skąd wziąłeś te 0,5. Wszyscy czekamy. Może poproś kogoś to ci pomoże.Poproś misia , ten sam poziom.
Cóż myślałem, że mam do czynienia z poważnym inwestorem!!! Teraz obrażasz nawet swojego przyjaciela Misia!! Czego Ty nie zrobisz aby udowodnić swoje racje!!! Przykre ale prawdziwe. Ta dyskusja z Tobą jest bezsensowna!! A tak na marginesie pisze o poziomie 0,8 a nie 0,5. Okazało się, że nawet czytać nie potrafisz inwestorze. O rozumowaniu logicznym nie wspomnę!!
OK. Zakładasz, że kontrakty będą zyskowne, ja natomiast, że nie bo spółka w tym zakresie nie ma doświadczenia. Wiemy jak zakończyła się przygoda spółek co nie miały doświadczenia przy budowie dróg tj. Polimex, Hydrobudowa i PBG. Miały miliardowe kontrakty!!! Ile z tego zarobiły??? No ile inwestorze??!!
Napisz do zarządu , żeby natychmiast wycofali się z tych umów , bo skończą jak hydrobudowa. A tak nawiasem , czemu za przykład nie dajesz np. Budimeksu ? Wielkie kontrakty i wielkie zyski.
Bo ta spółka ma doświadczenie. Ja wskazałem natomiast jak zakończyły spółki co zabierają się za co czego nie znają. Budowa zakładu produkcyjnego a budowa osiedla mieszkaniowego to dwie różne bajki kolego..........i nie zarzucaj mi, że nie jestem merytoryczny. Ty masz swoje zdanie a swoje i warto aby jeden drugiego szanował. Pozdrawiam!!
Jakoś rynek nie podziela twoich argumentów. Kurs wzrósł ostatnio ponad 100 procent i nie chce spadać. O 0.8 zapomnij. Jeśli spółka miałaby sobie nie poradzić to po co miałbyś ją kupować?
A i jeszcze jedno. Jest ewidentny brak przyzwolenia na dalszy wzrost!! Zastanów się czemu?? Musi spaść do odpowiednich poziomów czytaj 0,8 przed dalszym wzrostem. Pozdrawiam!!