to znaczy że ktoś im jeszcze chce pożyczać i raczej nie robił by tego jak mieli by upaść a już na pewno nie z 9-11% odsetkami. Pewnie potrzebują kasę na realizacje kontraktów
podzielam zdaniem Adama. W ogole mam wrazenie, ze topfacet pewnie byl zajarany jak mogl wrzucic posta "kurde znow wzrasta dlug". cieszyl sie pewnie jak male dziecko udajac zatroskanego.
tez mysle, ze sporo kontraktow moga robic rownolegle i stad zapotrzebowanie na kase. choc kazdy by chcial by dlug malal, co do tego nie ma zludzen. no moze poza topfacetem....
podzielam zdaniem Adama. W ogole mam wrazenie, ze topfacet pewnie byl zajarany jak mogl wrzucic posta "kurde znow wzrasta dlug". cieszyl sie pewnie jak male dziecko udajac zatroskanego.
tez mysle, ze sporo kontraktow moga robic rownolegle i stad zapotrzebowanie na kase. choc kazdy by chcial by dlug malal, co do tego nie ma zludzen. no moze poza topfacetem....
A ja myślę, że świadomie kłamiesz i w rzeczywistości masz pełne gacie,bo nowych kontraktów brak, zadłużenie wzrosło pomimo,że w III i IV Q miało byc mocno obniżone...
Dnia 2014-10-15 o godz. 14:10 ~topfacet napisał(a): > A ja myślę, że świadomie kłamiesz i w rzeczywistości masz pełne > gacie,bo nowych kontraktów brak, zadłużenie wzrosło pomimo,że w III i > IV Q miało byc mocno obniżone... DO BUDY !