• zjazd na 22 gr Autor: ~grosicki [188.146.23.*]
    jutro znowu ten poziom lub niżej?
  • Re: zjazd na 22 gr Autor: ~Michał [46.205.96.*]
    ..niestety nie))
  • Re: zjazd na 22 gr Autor: ~omega [62.141.220.*]
    michałku
    kolejna trafiona diagnoza :) masz nosa haha
    22 zasypane czyli następne wsparcie na 17 gr - historyczny dołek !
    od 20 gr w dół będę kupował tak więc proszę sypacza(ów) o przygotowanie większych ilości akcji
    no cóż wszystko idzie jak po sznurku, tak miało być i tak jest !
    byle tylko nie było jakiegoś trupa w szafie, wprawdzie jeden już jest, jak ktoś czyta gazety to wie o czym piszę ale jakiegoś innego, większego żeby czasami nie wyjęli bo skończymy jak cwpe czyli do piachu
  • Re: zjazd na 22 gr Autor: ~xxx [213.108.115.*]
    ale po co bedziesz kupowal od 20 w dol, skoro firma jest be

to ostatnia firma na gieldzie ktora mozna kupic ? na pewno znajdziesz cos lepszego , hahaha

swoja droga dzis niezle zanizanie, ale jak cofna te 2 razy po 10 tysi to znowu kurs bedzie 25 i znowu bedzie placz i naganianie na spadki
  • Re: zjazd na 22 gr Autor: ~Michał [37.31.110.*]
    .. nie ma takich wsparć jak 22 czy 17..może psychologiczne ewentualnie kanałowe
  • Re: zjazd na 22 gr Autor: ~omega [62.141.199.*]
    jak pozioma kreska broniona od miesięcy nie jest wsparciem a już tym bardziej historyczne dno to może oświecisz mnie geniuszu at, którego analizy regularnie "sprawdzają" się od początku roku, co jest wsparciem? tylko nie pisz że zero, bo akcje można scalić
    do xxx: nie piszę że ta spółka jest be, ma obecnie nienajlepszy czas, sam Zarząd napisał że nie ma szans na dodatni wynik w tym roku i skupią się na minimalizowaniu strat
    kurs jest w czarnej du pie od miesięcy, mnie to nie dziwi - pisałem o tym że tak musi być kiedy michałek pisał o spekułach, odpałach i dychaczach - psychopata albo mu ktoś płaci, bo nie wyobrażam sobie żeby aż tak można było się bez przerwy mylić
    to dobry moment do akumulacji ale bardzo ostrożnej, bo przyszły rok może być też stratny bo programy i dotacje się opóźniają, zresztą ARI nie może opierać swojej działalności tylko na tym, pytam się gdzie projekty start-upów, którymi miał się zająć były Prezes w spółce ARI Capital? Tą drogą poszły VTI i CDE a ich akcje są obecnie wyceniane na 15 mln zł, ARI rynek wycenia na 1 mln zł
    potencjał jest ogromny i wierzę w tych ludzi bo już nie raz udowodnili, że potrafią pracować, mają pomysły i nie boją się wyzwań, być może moment przełomu nadchodzi i ktoś o tym wie, stąd ostatnio zwiększone wolumeny.
  • Re: zjazd na 22 gr Autor: ~Stefan [217.75.58.*]
    masz cierpliwość
  • Re: zjazd na 22 gr Autor: ~xxx [213.108.115.*]
    "być może moment przełomu nadchodzi i ktoś o tym wie, stąd ostatnio zwiększone wolumeny"

i wlasnie o to chodzi ...

wyprz na maxa a ze cena nie szoruje po dnie jeszcze i "wsparcia" dzialaja bo dawcy kapitalu stale cos podokladaja, ale jak sie to skonczy, zacznie sie pozar to beda sie tratowac :D

tak samo jak na akcja z zarobkiem na 1-2 grosze, kiedys to zasypia do dolnych wideli wtedy ubranka na zime beda jak znalal

skoro sam piszesz ze ten rok stracony, nastepny tez bo sie opoznia a zanim bedzie w wynikach to... z samych dotacji tylko zyja

czas na przecene jednym slowem
  • Re: zjazd na 22 gr Autor: ~Michał [83.8.154.*]
    ..pozioma kreska to wsparcie psychologiczne dla takich jak ty a i tak na wykresie mniejszej fali jest już nieaktualna bo nastąpiło wybicie dołem i tym samym kurs podąży w kierunku wsparcia wcześniej czy pózniej i tam należy robić zakupy.. i nie jest to 17 ))
  • Re: zjazd na 22 gr Autor: ~omega [62.141.220.*]
    chłopczyku od at, nie chcę cię kopać, bo ponoć leżącego się nie powinno ale twoja at w tym roku pokazała ci co najmniej 20 odpałów, nie było ani jednego!
    moja af sprawdza się w 100%, jak ty pisałeś o odpale przy 38 gr ja się skracałem i lałem na at - to tytułem wstępu
    a teraz jedno proste pytanie, być może ogarnie je nawet taki miszczo jak ty:
    jakie zastosowanie ma AT przy spółce której ff jest warty ok .300 tys zł?

proszę o prostą odpowiedź o ile zrozumiałeś pytanie :)))
  • Re: zjazd na 22 gr Autor: ~Michał [83.11.34.*]
    ..jasne )) mianowicie po to aby leszcz więcej wiedział i obronił się przed takimi groszołapami jak ty i matta.. czy się nic nie sprawdziło ?? a zwyżka z 30 na 49 czy z 22 na 35 to pryszcz ?? oba przypadki po ok 60% i inne które to stanowią przynajmniej 200% do przodu i to wcale niemałym wolumenem..a ty sobie naganiaj dalej swoim af..
  • Re: zjazd na 22 gr Autor: ~omega [62.141.216.*]
    Tjaa,
    co to za odpały w porównaniu z 10 zł, które sam prognozowałeś ale najwyraźniej przejrzaleś na oczy, przestaleś się kompromitować i wreszcie przyznales mi rację że wzrostów tu długo nie będzie, gratuluję, ja to pisałem jak ty pisałeś o spekule i 10 zł
    to dobrze że uczysz się od mądrzejszych, swoje wt na NC wsadź sobie w pu pę - tam jej miejsce
    Ps. Przy okazji dowiedzieliśmy się który to "mylioner" kreci kółka po 60 % haha
    wolumen ogromny - za ok 5 tys zł :-))) spekuła że hej
  • Re: zjazd na 22 gr Autor: ~Michał [83.11.34.*]
    ..nie powtarzaj się bez końca groszołapie.. a na dychacza kurs i tak idzie tylko nie od tego poziomu ))
  • Re: zjazd na 22 gr Autor: ~Ivo [31.61.138.*]
    Zjazd
[x]
ARI -4,69% 0,41 2025-11-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.