To wynika z analizy technicznej na MCI z górnego ograniczenia kanału długoterminowego a na S&P 500 z powstałej flagi od połowy lat siedemdziesiątych zeszłego wieku. Liczę oczywiście w okresie 2020-2040 roku. ;-) :-)
kaziu ja mam 50 tkę na karku więc nie wiem czy doczekam 2040 roku a poza tym jak to ma tak długo trwać to może być i jeszcze porządna korekta na mci tak więc 10 zł może być dobrym momentem do wyjścia i poczekania na spadek
KAZIO nie pije, bo jeździ dostojnym VOLVO i przyczynia się do wzrostu PKB kraju. W wolnym czasie coś tam sobie pisze na forum, czego nie można brać na poważnie. Gdybym wierzył w to co napisał na forum, to byłbym już wielokrotnym milionerem. Rzeczywistość bywa surowa i nieprzewidywalna panie KAZIO.
papier praktycznie porusza się +/- 1 PLN w przedziale kilku m-cy, mimo skupu super info nie ma siły przebić 11...w teorii po takich dobrych info o zysku, skupie i itp. dziś powinno być ok. 15 PLN, wiec kto na tym zarabia?albo w jaki sposób budowana jest wartość firmy?
Ty Kazio, jaka masz srednia? Ilez mozna umoczyc w papierze zeby tak kurczowo sie trzymac go? Mega wzrosty 8,5-11 Zle bie jest ale potrojny szczyt jakos nie rozwesela. Naprawde nie jest Ci glupia ze ludki lacha dra z Ciebie ? Duze zaparcie masz
z trudem bronione jest wsparcie 10zł.hossa to może będzie za rok z poziomu 2 zł.Warto poczekać,bo teraz nic się nie utarguje.Tłuste koty nie dadzą leszczynie zarobić a ciułacze w to nie wejdą bo nie rozumieją o co tu chodzi.Spekuła też od dawna omija mci
za dobra i za silna spółka na spekułę, spekuła to moze sobie grac , tam gdzie ff jest do 20mln, a tutaj widac ,że straznik działa dyskretnie ..to jest spóła dla milionerów , a nie dla leszczy..to widac,słychać i czuc