• passenger, czy to sygnał sprzedaży...??? Autor: ~topfacet [94.254.129.*]
    Zamieść AT, bo się lepiej znasz, ale technicznie to mamy chyba sygnał sprzedaży, czy tak...? Ewentualnie jaki jest teraz zasięg spadków...?
  • Re: passenger, czy to sygnał sprzedaży...??? Autor: passenger [194.187.74.*]
    Dnia 2014-10-11 o godz. 07:40 ~topfacet napisał(a):
    > Zamieść AT, bo się lepiej znasz, ale technicznie to mamy chyba sygnał
    > sprzedaży, czy tak...? Ewentualnie jaki jest teraz zasięg spadków...?
    Dawno nie zaglądałem - tak na szybko - krótkoterminowo, rzeczywiście w zeszłym tygodniu pojawił się sygnał sprzedaży - przebicie minimów.
    Nie mam za bardzo czasu robić analizy, ale pierwszym mocnym wsparciem (psychicznym, nie technicznym) będzie 1zł.

Co wpływa na sytuację - cały czas brak umowy z Arabami (chyba powoli inwestorzy doszli do wniosku, że je nie będzie), druga rzecz zakup nowej siedziby, co pewnie wygeneruje spore koszty i wkrótce emisję obligacji. Trzeba by spojrzeć jak na kurs wpływały poprzednie emisje (zasięg spadków).
  • Re: passenger, czy to sygnał sprzedaży...??? Autor: ~ił [89.231.115.*]
    A Ty sprzedałeś coś, czy czekasz na odbicie...?
    Dnia 2014-10-13 o godz. 11:13 ~ił napisał(a):
    > A Ty sprzedałeś coś, czy czekasz na odbicie...?

Ja zostawiłem akcje, tak jak kiedyś pisałem nie traktuje tej spółki spekulacyjnie. Na razie nie dokupuje i nie sprzedaję, nie mam fundamentalnych i technicznych przesłanek do konkretnego ruchu.
  • Re: passenger, czy to sygnał sprzedaży...??? Autor: ~eche [89.231.115.*]
    No przecież sam tu napisałeś na wątku, że padł sygnał sprzedaży, to jak to jest, bo sobie właśnie zaprzeczyłeś...?
    Dnia 2014-10-13 o godz. 21:50 ~eche napisał(a):
    > No przecież sam tu napisałeś na wątku, że padł sygnał sprzedaży, to
    > jak to jest, bo sobie właśnie zaprzeczyłeś...?

Odpisałem wczoraj, ale nie wszedł komentarz.

Pisałem o krótkoterminowym sygnale sprzedaży i o tym że nie traktuje tej spółki spekulacyjnie i nie inwestuję krótkoterminowo, więc taki sygnał był, ale nie dla mnie :)
  • Re: passenger, czy to sygnał sprzedaży...??? Autor: ~straszenie [37.248.254.*]
    sygnału sprzedaży to raczej się na szczytach szuka po dystrybucji dużej, a nie przy dołkach, gdzie trzeba akumulować i obrót żaden
    Dnia 2014-10-14 o godz. 12:52 ~straszenie napisał(a):
    > sygnału sprzedaży to raczej się na szczytach szuka po dystrybucji
    > dużej, a nie przy dołkach, gdzie trzeba akumulować i obrót żaden

Wszystko zależy od perspektywy i okresu inwestowania.
    Dla "krótkoterminowców", przebicie dotychczasowych minimów i silnych wsparć jest sygnałem do sprzedaży i poszukiwanie dołka niżej. Dla innych może być sygnałem do kupna i akumulacji. Każdy ma swoją strategię, swój rozum i ryzykuje własną kasą :)
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 11:28:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.