http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/news/info/632133,aedes-sa-zawarcie-dwoch-istotnych-umow-o-lacznej-wartosci-68-4-mln-zl TU MASZ LINK DO KONTRAKTU WŁASNIE AEDES TO BEDZIE ROBIĆ
ja wiem że to będzie budował i wyposażał aedes zwracam uwagę że w tym artykule nie ma nic o aedes a prezes wspominał w wywiadzie o tej konferencji prasowej dlatego spodziewałem się czegoś więcej
cytuję a propos tej umowy W opinii Zarządu Emitenta zawarcie przedmiotowej umowy wpłynie pozytywnie na osiągane przez Spółkę wyniki finansowe w IV kwartale 2014 r. oraz w I kwartale 2015 r.
Ponadto niniejsza Umowa, w ocenie Zarządu Spółki, wpłynie pozytywnie na perspektywy rozwoju Emitenta w kolejnych latach oraz stanowi potwierdzenie realizowanej strategii rozwoju przedsiębiorstwa. Dodatkowo, doświadczenie uzyskane podczas realizacji ww. projektu, w przekonaniu Zarządu, będzie miało wymierny efekt w dalszych staraniach Emitenta związanych z pozyskiwaniem kontraktów w segmencie budownictwa obiektów o przeznaczeniu przemysłowym. koniec cytatu
Moim zdaniem spółka ma szanse na duże zarobki , docelowo zmianę parkietu na główny , a to oznacza cenę akcji grubo powyżej 4 zł
Dnia 2014-10-11 o godz. 13:48 ~sedea napisał(a): > cytuję a propos tej umowy > W opinii Zarządu Emitenta zawarcie przedmiotowej umowy wpłynie pozytywnie > na osiągane przez Spółkę wyniki finansowe w IV kwartale 2014 r. oraz w > I kwartale 2015 r. > > > Ponadto niniejsza Umowa, w ocenie Zarządu Spółki, wpłynie pozytywnie na > perspektywy rozwoju Emitenta w kolejnych latach oraz stanowi potwierdzenie > realizowanej strategii rozwoju przedsiębiorstwa. Dodatkowo, doświadczenie > uzyskane podczas realizacji ww. projektu, w przekonaniu Zarządu, będzie > miało wymierny efekt w dalszych staraniach Emitenta związanych z > pozyskiwaniem kontraktów w segmencie budownictwa obiektów o przeznaczeniu > przemysłowym. > koniec cytatu > > Moim zdaniem spółka ma szanse na duże zarobki , docelowo zmianę > parkietu na główny , a to oznacza cenę akcji grubo powyżej 4 zł jak się rynki uspokoją ,to 2 złote w mig