Wszystko to ustawka wraz z animatorem który umiejętnie zbija kurs i naganiaczami usiłującymi od miesiecy wkręcać ludzi na zakupy. Mafijne metody Miałem nosa sprzedając w okolicy 2zł
Nabici i Uwaleni moze byc tak że spółka odbiła od dna , teraz jest skup a niedługo bedzie odcięcie od akcji - widły. Moze zaryzykujcie i kupcie co pozwoli Wam odrobic cześc strat. Zasieg wzrostu nieograniczony na tej spółce . Decyzje podejmujcie sami a nie na podstawie mojego wpisu.
Grałem na tym śmieciu , ale wywaliłem ze stratą po 2,10. Więc dobrze zrobiłem. Nie odbije się i Wy o tym wiecie !!!! Pytanie jest jedno , kto tak nisko wywala ???. Czy leszcz , który podbiera w jeden dzień , a w następny wywala ze stratą , czy ktoś inny przewala ??? !!!!!!!!!!!!!!!!!
Nabici i Uwaleni -może być tak że cena odbiła od dna. Teraz jest skup a niedługo może być odcięcie od akcji -widły-. Może zaryzykujcie i kupcie to uda sie odrobic częśc strat. Zasieg wzrostu na tej spółeczce jest niegraniczony. Decyzje podejmujcie sami.
Spółka o niskiej reputacji. Wielu zostało oszukanych i nie ma zamiaru ani złotówki przeznaczać na ten pseudo szlachetny interses bazujący na naiwności ludzi. Daj sobie spokój to tylko podbitka i wiadomo co dalej (patrz ostatnie miesiące notowań.)
(Najbardziej śmieszy mnie jeden gość piszący o 5zł. Prędzej mi kaktus na dłoni urośnie niż tak będzie hehe)
Ci co zostal;i oszukani nie wejdą ale wejdą nowi bo spółka nieobliczalna a akcji jak na lekarstwo. Takich co ryzykuja jest dużo. A kaktus Ci może nie wyrosnie a 5 zł to jest tak niewiiele. Tu goscie czekaja na 50 zł