• Kolejna umowa Autor: ~zly [89.231.31.*]
    Umowa z nowym klientem
    Zarząd Suntech informuje, że dnia 9 października 2014 roku otrzymał podpisaną przez Grupę Multiplay umowę na dostarczenie systemu do paszportyzacji sieci. Rozwiązanie dostarczone przez Suntech będzie wspierało najważniejsze procesy biznesowe realizowane w sieci Grupy Multiplay: zarządzanie usługami, obsługę awarii, rozbudowę sieci i jej utrzymanie.
    Multiplay jest dynamicznie rozwijającą się grupą dostarczającą usługi multimedialne klientom indywidualnym i biznesowym w województwie śląskim i opolskim. Działalność Grupy koncentruje się na kompleksowych usługach z zakresu telefonii, telewizji i internetu. Usługi te dostarczane są klientom drogą światłowodową.
    Wartość kontraktu objęta jest tajemnicą handlową.
  • Re: Kolejna umowa Autor: ~SS [83.13.238.*]
    odpali toto w koncu?
  • Re: Kolejna umowa Autor: ~zly [89.231.31.*]
    Jak nie będzie straty za IIIQ to powinno przynajmniej te 0,8 przetestować.
  • Re: Kolejna umowa Autor: ~acerbus_artifex [193.59.32.*]
    do roboty inwestory, trzeba to popchnac bo nigdy nie ruszy a jest okazja pod info
  • Re: Kolejna umowa Autor: ~fukuszima [83.13.238.*]
    brawo dla pierwszych odwaznych hehe
  • Re: Kolejna umowa Autor: ~sdgv [46.151.136.*]
    mysle ze do 1,50 to kurs sam zajdzie, a jak sie ukaże jakiś kontrakt na kilka baniek lub przejecie spółki to 3zł będzie mało
  • Re: Kolejna umowa Autor: ~zly [87.207.16.*]
    Myślę podobnie. Jakiś rok temu dałem tej inwestycji 3 lata. Teraz jest dobry moment aby jeszcze wejść do gry.
  • Re: Kolejna umowa Autor: ~sennymiś [185.28.249.*]
    i ja tak myślę świetna spółka na zimowanie
  • Re: Kolejna umowa Autor: ~MK [31.61.131.*]
    Odwalcie się z głupimi wpisami jeśli Wam zależy żeby rosło Pozdrawiam Starych Wiernych a Nowych prosze o pisanie tylko o konkretach
  • Re: Kolejna umowa Autor: czlowiek_z_ksiezyca [83.26.147.*]
    jesli twoim celem na giełdzie jest mrożenie kapitału to pozostaje mi tylko ci współczuć
  • Re: Kolejna umowa Autor: ~przemysław [85.221.174.*]
    nikt nie chce oddać już tak nisko. Przyjedzie dobre info to będą się rzucać, chyba, że ktoś szybciej zdecyduje się dokupywać. Zobaczycie, że będzie tu wystrzał.
  • Re: Kolejna umowa Autor: ~SS [83.10.149.*]
    Problemem na tej spółce jest praktyczny brak możliwości oceny jakie będą przychody spółki. Wszystkie kontrakty owiane są tajemnicą. Spotkaliście się gdziekolwiek z taką polityką? Jezeli spólka decyduje się na emisję akcji i bycie notowaną to chyba jakaś przejrzystość jest wymagana. Tym bardziej w szambie jakim jest newconnect, gdzie każdy zastanowi sie 2 razy zanim wyłoży kasę, taka postawa nie sprzyja pozyskiwaniu inwestorów
  • Re: Kolejna umowa Autor: ~MK [31.61.129.*]
    To prawda co Mówisz ale ja zapakowalem i powyżej 0,55 dobiore tylko niech Ktoś to wypchnie na te poziomy
    Nie podawanie kwot podpisanych kontraktów tłumaczą ochroną przed konkurencją... i nie zamierzają rezygnować z tej polityki. Tak więc jedyną weryfikacją są wyniki. Te zaś zgodnie z zapowiedzią w tym roku mają być dodatnie. Pierwsza weryfikacja prognozy będzie za miesiąc jak poznamy raport za IIIQ.

Drugi problem to większościowi akcjonariusze a konkretnie nie zrozumiały dla mnie konflikt. Śmiem twierdzić, że gdyby nie blokada emisji dla inwestora strategicznego, dziś byśmy operowali na zupełnie innych poziomach. Niestety 2 razy zadawałem pytanie w "akcji inwestor" czy dalej jest zainteresowanie z jego strony i 2 razy nie doczekałem się publikacji ani tym bardziej odpowiedzi.
  • Re: Kolejna umowa Autor: ~henk70 [78.8.122.*]
    jazda pod wyniki rozpoczęta, póżniej rajd św. Mikołaja i mamy 2 zł.
    ... a na koniec inwestor albo przejęcie i 3 zł ;)
    brawo tak może być.
    pierd...icie az głowa boli
    a jaki twoje zdanie ?
    wszystko zalezy od wyników, jak beda dobre to wywale papier na podbitce i wejde znowu na korekcie, w okolicacj 0,4-0,5 zł. No i istotna kwestia tego inwestora, jesli takiego pozyskaja to wreszcie tu zacznie sie coś dziać. Wtedy warto posiadac te akcje. A na dzien dzisiejszy to raczej żałuje ze wpakowalem sie w suntecha
    cierpliwość popłaca, miałem kilka takich spółek a okazały się perełkami.
    Otóż to! Zebrałem, zakopałem - czekam.
    brawo właśnie tak się zarabia na giełdzie.
[x]
SUNTECH -1,84% 1,60 2025-10-30 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.