W tej cenie każdy kto sprzedaje traci , z tego wniosek kurs sterowany zwykla manipulacja i tyle -zresztą nie pierwsza i nie ostatnia.Cala nasza gielda to jedno wiekie złodziejstwo nie ma popytu nie ma podazy jest kilku cwaniakow którzy sterują kursem.
przy publikacji artykułu w PB było pewne, że kurs nie wróci na wyższe poziomy zleciał z 2,70 na 1,50 bez przyczyny potem artykuł i mega zwała potem jakaś niby walka o poziom 1zł a teraz to już leci i leci i nie zatrzyma się że niby jakaś kasa ma wpłynąć???? hahahahahahhaa
ta spółka to wielki przekręt; zrobili świetną robotę podbijając kurs zeszłej jesieni
każdy grosz niżej mnie cieszy; wywaliłem pół roku temu ze stratą; tylko że teraz akcje są o 1zł tańsze niż wtedy; trzeba się uczyć na własnych błędach
Na petrolu był jeden co się smial ze mnie ze kupiłem po 200zl od glupkow ciemniakow mnie wyzywal a sam lykal za wszystko po 10 mowil ze trzeba się znac na giełdzie jak spadlo do 1 zl nie było go już slychac teraz po 020 już pewnie w psychiatryku jest.
Tak tylko, że PETROL kolego ma ujemne kapitały własne, a PCG ma wysokie dodatnie i wyceniane jest obecnie jedynie na 16% wartości księgowej, nie widzisz tutaj drobnej różnicy ???.
Niech spada dokupię sobie jeszcze, będę miał ładną średnią. Jak dalej tak będzie spadać to nie będzie już tutaj grubasów tylko same leszcze zostaną przy takiej kapitalizacji. Hahaha