• no i brawo Autor: ~Pewniak [89.78.118.*]
    nie spadło
    sukces

no mam nadzieję, że jutro 0,45 zobaczę :)
  • Re: no i brawo Autor: ~Młody [89.78.118.*]
    Zawiodlem sie. Mialo byc 0,45 a jest az 0,48.
  • Re: no i brawo Autor: ~asystent [89.186.17.*]

wszyscy zadowoleni i zarobieni powiedzcie jak zarabiacie na spadkach ?????
    jak to zrobic ?????? prosze
  • Re: no i brawo Autor: ~Oseł [37.248.254.*]
    W tej cenie każdy kto sprzedaje traci , z tego wniosek kurs sterowany zwykla manipulacja i tyle -zresztą nie pierwsza i nie ostatnia.Cala nasza gielda to jedno wiekie złodziejstwo nie ma popytu nie ma podazy jest kilku cwaniakow którzy sterują kursem.
  • Re: no i brawo Autor: ~Pewniak [89.78.118.*]
    przy publikacji artykułu w PB było pewne, że kurs nie wróci na wyższe poziomy
    zleciał z 2,70 na 1,50 bez przyczyny
    potem artykuł i mega zwała
    potem jakaś niby walka o poziom 1zł
    a teraz to już leci i leci i nie zatrzyma się
    że niby jakaś kasa ma wpłynąć???? hahahahahahhaa

ta spółka to wielki przekręt; zrobili świetną robotę podbijając kurs zeszłej jesieni

każdy grosz niżej mnie cieszy; wywaliłem pół roku temu ze stratą; tylko że teraz akcje są o 1zł tańsze niż wtedy;
    trzeba się uczyć na własnych błędach

• Re: no i brawo Autor: ~beee [83.10.90.*]
    Na petrolu był jeden co się smial ze mnie ze kupiłem po 200zl od glupkow ciemniakow mnie wyzywal a sam lykal za wszystko po 10 mowil ze trzeba się znac na giełdzie jak spadlo do 1 zl nie było go już slychac teraz po 020 już pewnie w psychiatryku jest.
  • Re: no i brawo Autor: ~MAPI [89.78.69.*]
    Tak tylko, że PETROL kolego ma ujemne kapitały własne, a PCG ma wysokie dodatnie i wyceniane jest obecnie jedynie na 16% wartości księgowej, nie widzisz tutaj drobnej różnicy ???.
  • Re: no i brawo Autor: ~hehe [77.223.216.*]
    tu gra narek kolego a nie ty..koniec spadków na pcg- 40 gr , a na ctc- 1zł i mozesz tylko podrapać się w ..
  • Re: no i brawo Autor: ~MAPI [185.26.182.*]
    Niech spada dokupię sobie jeszcze, będę miał ładną średnią. Jak dalej tak będzie spadać to nie będzie już tutaj grubasów tylko same leszcze zostaną przy takiej kapitalizacji. Hahaha
  • Re: no i brawo Autor: ~MAPI [185.26.182.*]
    Jak spadnie na 10gr to może się szarpnę się za 200,0 tys. zł będę miał powyżej 5%, zwołam WZA i powołam własny Zarząd. Hahaha :))))
  • Re: no i brawo Autor: ~Pewniak [89.78.118.*]
    No i to jest pomysl
    Przy takim rynku to 0,10 do konca miesiaca moze byc.
[x]
PCGUARD -19,31% 1,17 2017-10-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.