• W którą stronę Autor: ~Weronika [78.129.189.*]
    quo vadis astorio, chciałby się zapytać, wierząc, że w górę, pamiętając ten dobry okres wzrostów, które wrócą. Jestem pewna. Pytanie tylko: kiedy?
  • Re: W którą stronę Autor: ~Malcolm [204.45.127.*]
    Na razie dobrze, że kurs wrócił na 2,20. Jest podstawa do 2,5, o których ludzie piszą.
  • Re: W którą stronę Autor: ~Karmel [193.111.236.*]
    infantylizm Waszych wypowiedzi, nie tylko w tym wątku, może mieć dwa powody: albo wynajęła Was Astoria do pisania takich bzdur albo jesteście niezbyt mądrzy
  • Re: W którą stronę Autor: ~Weronika [78.129.189.*]
    Ciastko.... Czekolaaaaaaaada.

Gościu, wrzuć na luz.
  • Re: W którą stronę Autor: ~tede [195.117.209.*]
    Weronika Malcolm towarzystwo wzajemnej adoracji
  • Re: W którą stronę Autor: ~Krys [46.165.197.*]
    A mi się wydaje, że to są jedyne osoby, które faktycznie interesują się spółką. Ok, pewnie mają akcje i chcą, aby kurs rósł i robią to trochę nieudolnie, ale jakoś trzeba tutaj rozkręcić dyskusję, a wasza reakcja na ich wpisy świadczy o tym, że coś im się udało.
    Proponuję teraz odejść na chwilę od tego, co pisali, a skupić się na spółce. Co powiecie o najbliższej przyszłości spółki?
  • Re: W którą stronę Autor: ~greg [195.20.110.*]
    Dnia 2014-10-14 o godz. 12:14 ~Karmel napisał(a):
    > infantylizm Waszych wypowiedzi, nie tylko w tym wątku, może mieć dwa
    > powody: albo wynajęła Was Astoria do pisania takich bzdur albo jesteście
    > niezbyt mądrzy

Lubię to!
  • Re: W którą stronę Autor: ~Weronika [78.129.174.*]
    Lubisz bo co? Bo rozumiesz? Bo wnosi coś ten wpis tutaj? Daruj sobie.
  • Re: W którą stronę Autor: ~Greg [31.61.129.*]
    Heh... Masakra. Jak zwykle nie zakumalas o co chodzi
  • Re: W którą stronę Autor: ~Weronika [78.129.174.*]
    Zakumałam, ale nie wiem, jaki jest sens twojej obecności w tej dyskusji. Jak i w każdej innej, w której postanawiasz brać udział.
  • Re: W którą stronę Autor: ~Greg [31.61.136.*]
    Jakiej dyskusji?? Przecież ty i Malcolm tylko zamierzacie to forum pustymi frazesami.
    O dyskusji to będziemy rozmawiać jak będziesz miała jakieś pojęcie o spółce. Jak narazie to widzę że tylko naganiasz na wzrosty i w dodatku bardzo żałośnie.
    Ktoś kupi jedna akcje a ty się podniecasz że startujemy do góry. Albo od dziś nowe Maxima... Wow. Super merytorycznie.!
    Szkoda mi czasu na rozmowę z Tobą.
    Dodam jedynie, że jak była tutaj rozmowa, którą łaskawie mógłbyś nazwać merytoryczną to Ciebie tutaj nie było, a przyczepiłeś się do wątku, do którego wszyscy - poza tobą - podchodzą z przymrużeniem oka.
  • Re: W którą stronę Autor: ~Greg [31.182.82.*]
    merytorycznej to nie widziałem tu od dawna. A możesz sprawdzić posty nawet z 2012 roku i zobaczysz ze ja tu jestem od początku jeszcze jak był bio-med inwestors... Ale ty nawet nie wiesz o czym mowię...
    Weź odpuść kobiecie. Wie, czy nie wie co to było bio-mid inwestors - jakie to ma znaczenie. To jest teraz wątek Astorii, która ma swój zarząd, swoją strategię, swoje wzloty i upadki na parkiecie. O niej powinna toczyć się dyskusja.
    A jak jesteś taki hipster to zasuwaj na Plac Zbawiciela, a nie tutaj kobietę gnębisz ;-)
    Dzięki Krys, ale ja sobie dam radę :)
  • Re: W którą stronę Autor: ~Drzazga [95.141.37.*]
    No i teraz zdecydowanie widać w którą stronę zmierza Astoria. Ostatnio minimalne spadki ale teraz ładnie kurs się trzyma z tendencją w górę, myślę ze ma szanse tak sie teraz utrzymać

http://www.attrader.pl/pl/akcje/ASTORIA
  • Re: W którą stronę Autor: ~Ekspercik [85.17.212.*]
    No no, patrząc na analizę to widać ładne wnioski. Wzrościk w ostatnim poziomie na ponad 10% więc jest dobrze. Tak jak wspomniałeś, teraz pewnie ustabilizuje się na tyle aby było mocne na tym poziomie a później znowu ruszy w przód. Wystarczyłaby jakakolwiek informacja aby kurs skoczył do 2,50gr
    Zauważ, że nie jest to chwilowy wzrost tylko utrzymuje się on stabilnie na swoim poziomie więc można mówić o samych pozytywach. Jakiś czas temu, bodajże miesiąc, spółka miała tendencje spadkowa ale teraz widoczne są tylko te wzrostowe i utrzymujące się. Całkiem ładna zmiana na plus, przynajmniej nie musimy się o nic martwić
  • Re: W którą stronę Autor: ~Ekspercik [85.17.212.*]
    Nie musimy się o nic martwić bo nie ma co. Tak jak mówisz, kiedyś mogliśmy się o to martwić ale teraz ? Nawet jeśli kurs lekko leci w dół to zaraz wraca do normy i pnie się w górę. W przypadku Astorii to śpię spokojnie bo od dawna już wiem, że nie trzeba tutaj martwić się o kurs akcji
    Kiedyś faktycznie różnie było patrząc po wykresach. Od października kurs twardo trzyma się na swoim poziomie (okolice 2,20zł) więc spokojnie można interesować się akcjami bo z tego co widzę to obaw o jakiekolwiek straty nie będzie.

Jeśli kurs trzyma się od dłuższego czasu na swoim obecnym poziomie to wystarczy jeden dobry komunikat i zaraz zacznie iść w stronę dawniejszych 3zł
[x]
APOLLO 2,04% 3,00 2025-11-10 15:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.