infantylizm Waszych wypowiedzi, nie tylko w tym wątku, może mieć dwa powody: albo wynajęła Was Astoria do pisania takich bzdur albo jesteście niezbyt mądrzy
A mi się wydaje, że to są jedyne osoby, które faktycznie interesują się spółką. Ok, pewnie mają akcje i chcą, aby kurs rósł i robią to trochę nieudolnie, ale jakoś trzeba tutaj rozkręcić dyskusję, a wasza reakcja na ich wpisy świadczy o tym, że coś im się udało.
Dnia 2014-10-14 o godz. 12:14 ~Karmel napisał(a): > infantylizm Waszych wypowiedzi, nie tylko w tym wątku, może mieć dwa > powody: albo wynajęła Was Astoria do pisania takich bzdur albo jesteście > niezbyt mądrzy
Jakiej dyskusji?? Przecież ty i Malcolm tylko zamierzacie to forum pustymi frazesami. O dyskusji to będziemy rozmawiać jak będziesz miała jakieś pojęcie o spółce. Jak narazie to widzę że tylko naganiasz na wzrosty i w dodatku bardzo żałośnie. Ktoś kupi jedna akcje a ty się podniecasz że startujemy do góry. Albo od dziś nowe Maxima... Wow. Super merytorycznie.!
Dodam jedynie, że jak była tutaj rozmowa, którą łaskawie mógłbyś nazwać merytoryczną to Ciebie tutaj nie było, a przyczepiłeś się do wątku, do którego wszyscy - poza tobą - podchodzą z przymrużeniem oka.
merytorycznej to nie widziałem tu od dawna. A możesz sprawdzić posty nawet z 2012 roku i zobaczysz ze ja tu jestem od początku jeszcze jak był bio-med inwestors... Ale ty nawet nie wiesz o czym mowię...
Weź odpuść kobiecie. Wie, czy nie wie co to było bio-mid inwestors - jakie to ma znaczenie. To jest teraz wątek Astorii, która ma swój zarząd, swoją strategię, swoje wzloty i upadki na parkiecie. O niej powinna toczyć się dyskusja.
No i teraz zdecydowanie widać w którą stronę zmierza Astoria. Ostatnio minimalne spadki ale teraz ładnie kurs się trzyma z tendencją w górę, myślę ze ma szanse tak sie teraz utrzymać
No no, patrząc na analizę to widać ładne wnioski. Wzrościk w ostatnim poziomie na ponad 10% więc jest dobrze. Tak jak wspomniałeś, teraz pewnie ustabilizuje się na tyle aby było mocne na tym poziomie a później znowu ruszy w przód. Wystarczyłaby jakakolwiek informacja aby kurs skoczył do 2,50gr
Zauważ, że nie jest to chwilowy wzrost tylko utrzymuje się on stabilnie na swoim poziomie więc można mówić o samych pozytywach. Jakiś czas temu, bodajże miesiąc, spółka miała tendencje spadkowa ale teraz widoczne są tylko te wzrostowe i utrzymujące się. Całkiem ładna zmiana na plus, przynajmniej nie musimy się o nic martwić
Nie musimy się o nic martwić bo nie ma co. Tak jak mówisz, kiedyś mogliśmy się o to martwić ale teraz ? Nawet jeśli kurs lekko leci w dół to zaraz wraca do normy i pnie się w górę. W przypadku Astorii to śpię spokojnie bo od dawna już wiem, że nie trzeba tutaj martwić się o kurs akcji
Kiedyś faktycznie różnie było patrząc po wykresach. Od października kurs twardo trzyma się na swoim poziomie (okolice 2,20zł) więc spokojnie można interesować się akcjami bo z tego co widzę to obaw o jakiekolwiek straty nie będzie.
Jeśli kurs trzyma się od dłuższego czasu na swoim obecnym poziomie to wystarczy jeden dobry komunikat i zaraz zacznie iść w stronę dawniejszych 3zł