szczegółowa analiza wskazuje ze w najblizszym czasie akcje Dentamdc rozpoczną powolny ale stały wzrost najpierw do poziomu 0,03-0,04 a potem di poziomu sprzed trzech lat
no to zbieraj perle...spolka kilka lat na gieldzie a przychody roczne 300tys zl...tyle co budka z lodami....Kapitalizacja 13,13 mln zł Wartość księgowa 0,00 mln zł Zysk operacyjny -0,52 mln zł Przychody 0,33 mln zł Zysk netto -0,50 mln
Dla mnie Twoje wskaźniki nie mają żadnego znaczenia. Kupowałem 1-2gr a niżej już nie spadnie ( tak myślę ) Na mieście mówią że będzie jazda i mam prawo w to wierzyć bo to moja kasa. Traktuję ten badziew czysto spekulacyjnie tak jak 3 lata temu, kto pamięta Ten wie
masz rację ale nie ma ryzyka nie ma kasy i nie oszukujmy się większość spółek to gnioty nie tylko z NC ich fundamenty patykiem na wodzie pisane. pozdrawiam
ty chyba na parkiecie niezbyt dlugo....? nizej nie spadnie??? dobre hehe...a widziales co zrobili na IDM? scalili akcje na kilkunstu gr na 1zl...i akcje spadly na 0.20gr...
i raptem z 3gr znowu spora podaż zwiała, co zostało to wymietli na open i jakoś tych ukrytych zleceń sprzedaży nie było, więc jak to jest z Twoimi informacjami?