obserwuję to od dawna ,mam nieodparte wrażenie że prezio wyru,,,wszystkich ,jest kilka bardzo dobrych spółek np,,/forewer/ i nikt tego nie bierze ,tutaj po totalnym zeszmaceniu kursu ,zbierają wszystko po 0,01 ,ktoś musi coś wiedzieć ,nie ma lewara ,,,,,,,,
Dnia 2014-10-13 o godz. 09:13 ~spoko napisał(a): > po 1 groszu można kupwać każdą ilość niżej 1 grosza już nie spadnie > a jak wzrośnie do 2 groszy to zarobek 100%
HHAHHAHAhahahaaa Brać każdą ilość po 1 gr HAHAHhhaaaaa ile to już spółek z rynku Nju Śmieć zakończyło swoją 'karierę" na 1 gr ........ HAHAHHAHAAaa a na 'walorku' ubieranie na całego ..... chłody zbliżają się wielkimi krokami !!!!!
Na szczęście każdy może mieć swoje zdanie. Teraz czekamy na informacje o kolejnym update, który doda więcej elementów rozgrywki. Ciągle ktoś kupuje, więc chyba jest jeszcze trochę osób, które chcą zaryzykować.
Dnia 2014-10-13 o godz. 09:31 ~Felek84 napisał(a): > Na szczęście każdy może mieć swoje zdanie. Teraz czekamy na informacje > o kolejnym update, który doda więcej elementów rozgrywki. Ciągle ktoś > kupuje, więc chyba jest jeszcze trochę osób, które chcą zaryzykować.
Graczy gra interesuje a ciebie powinny interesować raporty, czytasz je ? Dlaczego są niezgodne z prawdą albo ukrywają informacje? Daleko nie trzeba szukać, WZA, jaka jest kwota pokrytej straty?
Skoro nie podobają się Tobie raporty to co tutaj robisz? Nie mówię, że sytuacja jest kolorowa. Gra w tej chwili jest spekulacyjna. Osobiście czekam na info w sprawie kolejnego update.
Dnia 2014-10-13 o godz. 11:48 ~Felek84 napisał(a): > Skoro nie podobają się Tobie raporty to co tutaj robisz? Nie mówię, że > sytuacja jest kolorowa. Gra w tej chwili jest spekulacyjna. Osobiście > czekam na info w sprawie kolejnego update.
Wypowiadam się w końcu to forum spółki więc poruszam sprawy związane z spółką. Tylko mogą się wypowiadać ci co poklepują spółkę po plecach? Byłem akcjonariuszem i ze względu na ignorancje i raporty niezgodne z prawdą zbyłem się ze stratą ale nie taką jak bym miał teraz.
A co po tym infie oczekujesz jak wyniki finansowe są mizerne, kto kupi akcje spółki która publikuje nieprawdziwe dane w raportach i kpi w ten sposób z akcjonariuszy. Chciałbym wiedzieć dlaczego od początku roku publikują byle co w raportach, dlaczego rada zrezygnowała, dlaczego prezes zbył się pakietu akcji po 1gr a nie poszukał innego sposobu finansowania, nie zależało mu na kursie? Spółka milczy w tej sprawie więc pytam na forum, po to one jest.
A co z xboxem jest jakieś info, nie ma jak zwykle, sam widzisz pytania się mnożą, pozdrawiam.
Nie zaprzeczam temu wszystkiemu - masz rację. Nie liczę, że po update będzie wzrost ceny akcji o 200%. Kolejne update pozwolą realnie ocenić grę, bo jak piszą na Facebooku "...To co widzisz to mechanika gry w lokacjach mających swoje uzasadnienie w fabule gry, którą będziemy stopniowo ujawniać..." pozdrawiam.
Dnia 2014-10-13 o godz. 12:27 ~84Felek napisał(a): > Nie zaprzeczam temu wszystkiemu - masz rację. Nie liczę, że po update > będzie wzrost ceny akcji o 200%. Kolejne update pozwolą realnie ocenić > grę, bo jak piszą na Facebooku "...To co widzisz to mechanika > gry w lokacjach mających swoje uzasadnienie w fabule gry, którą > będziemy stopniowo ujawniać..." pozdrawiam.
W to już nie wnikam, nie oceniam jaka będzie, byle była taka żebyś zarobił
Dnia 2014-10-13 o godz. 13:09 ~Maestro napisał(a): > HAHAhhhHAHAh HHUAUHAA > i dobrze idzie ..... > kolejny MILIONIK (1.000.000) śmiecia czeka na chętnych po PKC > > "feluś84" może sobie łykniesz ten MILIONIK na .... > lunch ???? pora akurat odpowiednia , jak masz takie zaufanie do > 'waloru' ??
Coś ten z milionem nie może się zdecydować, stawia, zdejmuje, odejmuje.
Dnia 2014-10-13 o godz. 13:32 ~quku napisał(a): > Coś ten z milionem nie może się zdecydować, stawia, zdejmuje, odejmuje.
nudzi się ludkom .... , na "walorze" nic się nie dzieje i szans raczej nie ma .... przed chwilką było 900 tys. , później 500.000 , teraz zjechało na ...???? 100.000
Dnia 2014-10-14 o godz. 15:36 ~xxx napisał(a): > akurat ta jest warta 0 a nie nawet 200k , co tam jest warte 200k ? długu > wiecej niż czegokolwiek a przychodów żadnych.
Byłem na tej spółce i wiem co i jak, może merytorycznie o tych 6gr się wypowiesz i jak piszesz o przychodach to o jakich bo jak widzisz są mizerne, możesz wyszczególnić? A czy tymi przychodami pokryją stratę za 2013 bo w raporcie po WZA w pozycji gdzie ma być podana kwota widnieje "____" dlaczego? Jak się odniesiesz do harmonogramu na 2014, niedługo koniec roku a tu coś słabo z realizacją. Proszę poczytaj www.bankier.pl/forum/temat_harmonogram-wydawniczy,15669693.html
Więc się nie dziw że mam takie zdanie o tej spółce.
Dopóki cokolwiek spływa ze sprzedaży gry to spółka będzie istnieć, bo i tak wszystko trafia do kieszeni prezia, który jest przecież właścicielem Inoxicate Studios, który świadczy usługi dla NEG. Nieprawdaż? Więce jeszcze trochę się pobujamy na 1gr, a potem resplicik i "od nowa Polska Ludowa".
idzie jak po sznurku .... już b. dawno pisałem , że ubieranie na całego tu odchodzi , a głodne pelikany łykają licząc na 2 gr i 100% zarobku ..... juz 13 mln takich się uzbierało
13 to stoi od dawna a co do resplitu to jeśli by zrobili to minie kilka miesięcy więc tak może się bujać dalej, raz 1 z prawej, raz z lewej. Ciekawe kiedy temu komuś skończy się amunicja i przestanie strzelać po 1. Wielu też liczy kupując po 1 że jak nie zarobi to ponownie odda po 1 i mogą w ten sposób też dosypywać.