nowe umowy podpisane. w przeciągu 2 czy 3 tygodni 4 duże zlecenia. wywiad z prezesem mówi wszystko. są zamówienia, będzie zysk i najprawdopodobniej zwiększenie dotychczasowej prognozy. firma wystartowała w nowych przetargach i spodziewa się kilka z nich wygrać. wszystko idzie szybko pełną parą.
już są plany perspektywiczne, aby wejść w sektor medyczny.
czas na MADKOM nadchodzi. dokupuję jutro, bo widzę, że za chwilę kurs szybko wyskoczy do góry.
Obawiam się że w tym roku będzie trudno kupić poniżej 3 zł. Póki jeszcze się nie zorientowały hieny i spółdzielnie gdzie madkom chce polecieć to możesz kupić za pół ceny. Niebawem będzie za późno.
ja wieściłem że będzie dobrze i jest ale ta spółka medyczna to może być perełka , poczytałem kto jest jej wspólnikiem ciekawy gość z tego doktora. nagroda ministra zdrowia, jeden z najbardziej poczytnych portali medycznych. tu też będzie sukces kwestia czasu..
Jestem na tej spółce od 22.08.2012 (nigdy nią specjalnie nie handlowałem bo się nie dało - postanowiłem, że będę cierpliwy, wyjątkowo cierpliwy) lato się skończyło a zaczyna świecić słonce :)
Cierpliwość popłaca jak sie nie mylę to dzisiejszy obrót był jednym z większych w historii spółki A ten tydzień jest wręcz genialny Co do prognoz to ja nie nastawiam sie na ich zwiększenie tylko na info ze idą kolejne kontrakty Co jak co wole aby ta spółka stałe rosła niż zrobiła jednoroczny skok a w przyszłym roku stop z uwagi na brak dotacji dla gmin
bardzo wytrwały a jeszcze zaraz przed info o Qumaku i Wolter coś dokupowałem poniżej 20 gr :) a później trochę z emisji (nie mam dużo ale kilka jest :) )marzę o sprzedaży w okolicach 10 zł (kiedyś marzyła mi się złotówka)
Juz cię lubię raf ;) Na 10 to musimy poczekać ze dwa lub trzy lata ale mnie nic nie goni mam co jeść I sprzedawać nie muszę ;) Będę skubał do 3,5 byle by nikt nie kręcił kursem
Jesteśmy na NC, a spółka jest idealna do spekulacje pod większe wzrosty niż 10 czy 15 zł w tym roku. FF podejrzewam jest realnie mały bo wielu z nas czai się i skupuje. Trzeba tylko kapitału i realizacji prognoz aby podlecieć znacznie wyżej. C/Z 40 czy nawet 60 to dla Madkomu może być standard od 2015. Czytajcie o planach na niedaleką przyszłość; rynek medyczny, włączenie spółek z grupy w całości i spółek prywatnych do MAD. Rozwój jest faktem i nie ma co się dokładnie zastanawiać czy polecimy na 7 zł, czy na kilkanaście.
Dokładnie tu c/z może pójść na 20 czy 30 czy nawet na 60 bez problemu. Są fundamenty, ale poczekajmy jeszcze co się wydarzy w IVQ. Prezes musi przebić ścianę po wyborach i trzeba się sprężać ostro. Ja dla mnie jest super szokiem IN PLUS, że madkom zaczyna się chwalić zleceniami na prawie 3 mln.
pytanie jest tylko jedno. kiedy kurs wyskoczy ostro do góry ? spółka widać, że sobie radzi coraz lepiej. szybkość z jaką podpisują nowe umowy jest bardzo dobra.
Nie za bardzo pojmuję pasywne zachowanie rynku po takiej serii doskonałych komunikatach. Dobra informacja jest taka, że można kupować po taniości. Śmieciowe spółki na NC radzą sobie jako tako, ale dobre biznesy mają tu ciężko. Chyba jako animatorów trzeba będzie wynajmować spółdzielców aby się działo właściwie. Sprawa warta analizy, a póki co trzeba zbierać środki na kolejne zakupy.
ja szczerze mówiąc też nie, bo to według mnie jedna z lepszych spółek na new connect. ostatnio analizowałem wiele firm i ta wydaje mi się jedną z najbardziej perspektywicznych. bardzo dobre jest to, że potwierdzają to podpisywanymi kontraktami,a nie tylko obietnicami. dzisiaj zamknięcie było dobre.