- zakup akcji od Romana to przecież duża inwestycja więc nie okłamano że środki będą potrzebne ... - Boryszew już tyle jest dłużny impexmetalowi że taniej jest trzymać kurs około 2,5 i za kilka miesięcy zrobić wezwanie po 2,55 niż te długi spłacić - nie łudźcie się że pan RK czyta to forum i umartwia się naszymi żalami on kombinuje jak awansować w rankingach (ostatnio mu słabo idzie) bo zaraz z 10 wyleci a tu tylko jedna dochodowa spółka - impex - reszta tylko tworzy księgowe zyski... No i puenta - może lepiej zagrać w LOTTO - mniejsze nakłady, dużo mniejsze ryzyko, emocje nawet w sobotę i niedzielę a i wygrana ustawi do końca życia..
Pozdrawiam Ps. Ja też już mam dość - sam nie wiem po co tu jeszcze trwam...
Niestety tak jest. Wielu zainwestowało w akcje patrząc na fundamenty a tu nic po nich bo kurs akcji jest z góry ustalony. Jak za bardzo urośnie to kolejne info o zakupie aukcji ALC od Romana i powrót do ustalonej ceny.
Roman dorobił się na graniu akcjami i wie jak to się robi. Żeby zarabiać muszą być wahania. Działalność operacyjna spółek to rzecz mniejszej wagi. Grunt żeby były jakieś przychody a wynik zrobi się sztuczkami księgowymi.
Niestety taki to urok grania z Romanem. Tu wygrywa tylko jeden.
Tutaj jest gra akcjami z jednego worka ,jak nie ma co kupić to kupią akcje Krezusa albo Skotana żeby je wywindować na 20 x wk i opchnąć frajerom ,a te wartościowe to trzyma się nisko żeby przejąć większość akcji.
dlaczego kark ,rada nadzorcza i zarzad jeszcze nie siedza ,gdyby tu bylo amerykanskie SEC ; to dawno by tu byl porzadek i cale to towarzystwo byloby tam gdzie dawno powinni byc ,