Jest faktem. Przyczyny tego zjawiska giełdowego nie są dokładnie znane ale zawsze mają takie same skutki: ogromne straty dla inwestorów indywidualnych. Szkoda mi was chłopaki , tyle kasy wyrzuconej w błoto ale uwaga dla chcących kupić : nie kupować powyżej 30 gr krach dopiero się rozkreca.
OOo.. Co za spotkanie na jednym wątku.. Witam moją iminniczke, cześć Jolciu. Słuchaj tak na poważnie to po co teraz kupować i przeplacac, przecież kurs i tak zejdzie poniżej 30 gr. Ja tam będę kupowała poniżej 30 gr ,więcej nie dam za te akcje i nie sugeruje się zawsze wskaźnikiem c/WK , nawet gdy ma niską wartość to nie jest to gwarancja zysku. Cześć.
jak to "przyczyny nie są znane" ?? Przede wszystkim całkowita utrata wiarygodności spółki, po nagłej decyzji dodruku i wpuszczenia w rynek dodatkowej emisji akcji. Większa ilość akcji powoduje spadek wartości każdej z nich. Poza tym spółka publikuje niby niezłe dane ale nie ma to żadnego przełożenia dla akcjonariuszy bo spółka nie daje dywidendy. Do tego sztuczne zawyżanie kursu przy poziomach 0,50gr. przez kilka miesięcy przez dokupowanie parudziesięciu lub góra paruset akcji pod koniec sesji tylko po to żeby podbić kurs. W sumie niewiarygodna, nieuczciwa wobec swoich akcjonariuszy spółka. Nawet przy cenie 20 groszy bardzo ryzykowna do wejścia.
Tak wiemy , musicie tylko kupić i bedzie perła branży:))) jak prezes ma wpłacac do spółki po 0,51 za każdą akcje to sobie moze ich jeszcze 500 mln dorobić:)