ROSHEN w rosji (poroszenko) wznawia od 8 pazdziernika produkcje wyrobow czekoladowych (a pan panie dzenzersky kiedy sie cos ruszy? Oczywiscie mysle o sprzdarzy a nie o procesach upadlosciowych.
Poroszenko sprzedał koncern dla syna Janukowycza .wojna wojną ale pieniądze nie śmierdzą .oligarchowie między sobą jakoś się dogadują ... ( tak gdzieś wyczytałem)
przeczytałem też gdzieś , że poroszenko otworzył na ukrainie sieć zakładów pogrzebowych ? To nie ponury żart , tak wyczytałem . czy to prawda nie wiem . fakt że taki biznes to tam teraz na na czasie ...
.,.,.,moga wykończyć westę szybko bo jest konkurencja dla przyjaciół poroszenki a jak on dociśnie to dzerdżenski nawet nie jęknie,,będzie bakrut i tyle,,to sobie ing i my upatrzyliśmy inwestycje:)))pajace wiedzieli ,ze jak westa wchodziła na giełdę to miała ujemny kapitał ale cóź zainwestowali pieniądze emerytów,,,
Biednym zawsze wiatr w oczy. Miałeś rację z tymi emerytami, przynajmniej tak jest w moim przypadku.Urywałem z emerytury na akumulatory...ech. Głupio sobie myślałem, że nawet w czasie wojny akumulatory bedą potrzebnym wręcz pożądanym produktem.
Jęczę jak to zgrabnie ująłeś bo mam emeryturę nauczycielską i zawsze będe powtarzał,że wyceniali nas nieadekwatnie w stosunku do płac za granicą ...a teraz i Ty sie dokładasz nie znając mnie wcale...zresztą nieważne....co z tymi Polakami?
z tego co pamiętam denis działa w froncie ludowym a oni zajęli drugie miejsce w wyborach.,.,
Drugie miejsce zajął w wyborach Front Ludowy premiera Arsenija Jaceniuka (21,3 proc.), a trzecie Samopomicz (Samopomoc) mera Lwowa Andrija Sadowego (13,2 proc.). Do Rady Najwyższej Ukrainy wejdzie też ugrupowanie politycznych sojuszników zbiegłego w lutym z kraju b. prezydenta Wiktora Janukowycza. Blok Opozycyjny zdobył 7,6 proc. poparcia i zajął czwarte miejsce.