Oj będzie zabawa, będzie. Póki co powoli upychają papier, o czym świadczy najlepiej ta pożałowania godna podbitka na zamknięciu 10 akcjami, dzięki której jutro można będzie rozpocząć wychodzenie z 73 groszy a nie np. z 69. Ciekawe kiedy to pójdzie w dno i dlaczego?
heroiczna walka i podciąganie kursu 1 akcją lub na fix 10 szt myślę że celowo tak zrobiono - wrażenie dźwignięcia kursu i następnie wzrostów np. jutro na starcie i dalej .... aby wykres ładnie wyglądał .... prostackie zabawy .... czy ktoś się na to nabierze ? ja nie .
ciekawi mnie : a dlaczego na fix nie dobierałeś ? lub dlaczego dzisiaj nie dobierałeś po 67 lub 68 gr...... a deklarujesz że jutro to spokojnie będziesz dobierał po 73 ,73 ,75 itd. ? zapewne uważasz że cena 67,68 jest ceną gorszą od 73,74,75.... tak ? z ciebie to dziwny pasjonata..... czy masz może ważne ,ukryte i pozytywne info?
a tak na poważnie już, nie sądzę żeby spadło do tego poziomu, bo za dużo chętnych się za chwilę znajdzie.
mam podstawy twierdzić, że będzie ok - oczywiście mogę się mylić jak każdy :) owszem na papierze dużo przypadkowych zielonych ludzików, ale jest konkretny plan na tą spółkę i ulica będzie musiała się dostosować na koniec dnia