technicznie kurs pokazuje "zmianę warty" to nie wygląda na zwykłe odreagowanie wskaźniki z ogromnym zapasem do wzrostu AD - pokazał dziś mocną akumulację a pierwszy opór przy poziomie 2,48
Dnia 2014-10-06 o godz. 15:15 ~olo napisał(a): > technicznie kurs pokazuje "zmianę warty" > to nie wygląda na zwykłe odreagowanie > wskaźniki z ogromnym zapasem do wzrostu > AD - pokazał dziś mocną akumulację > a pierwszy opór przy poziomie 2,48
opór jak opór ale jest jeszcze luka do domknięcia na 3,50 :))) śmiało można trochę kupić
Gram na Interii. ;-))))) No nic, powodzenia ! ;-))) Odezwę się jak skończę akcje z "papierem". A teraz możesz się domyślać czy sprzedaję czy kupuję ? ;-))))
Tu się akurat z Tobą zgodzę, jednak miało to sens kiedy cena była w okolicach 20 groszy, teraz to już pewnie wywalanie - skoro już takie "artykuły" się pojawiają. Ale mogę się mylić, ja już odpuściłem z 20 na 27 groszy to mi wystarczy. I nie piszę tego by taniej kupić. Możecie mnie zostawić na peronie. Jeśli przebiją 30 groszy to znów wejdę na chwilę ;-)