".."..Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych zwróciło się do Komisji Nadzoru Finansowego i Giełdy Papierów Wartościowych z wnioskiem o dokonanie oceny, czy obrót akcjami Certus Capital nie zagraża interesowi inwestorów oraz prawidłowemu funkcjonowaniu alternatywnego systemu obrotu." Wiad. z 28 sierpnia 2014
Stary, była o tym mowa przez kilka dni po 28 sierpnia 2014 jak zawiadomienie miało miejsce. Dzisiaj mamy 5 października, ludzie mają rozmawiać na ten temat cały czas? Nic nie jest ukrywane, niby o czym teraz piszesz? Moim zdaniem Certus na pierwszym etapie obecności na NC był przedmiotem ataku spekulacyjnego, jak kurs wzrósł z 5,35 (pierwszy dzień notowań) do prawie 300 zł za akcję. Nawet dziecko bo zauważyło, ze to była czysta spekulacja. Kto to robił? Podobno osoby powiązane z Alkor Trade. Poszukaj sobie w necie, kim oni są. Moim zdaniem osoby te dawno już sprzedały te akcje dzięki czemu akcjonariat się "oczyścił". Spółka jako taka jednak ma bardzo solidne fundamenty, generuje coraz większe zyski i obroty i jest świetną inwestycją szczególnie, że obecnie kurs jest nawet trochę niższy niż cena emisyjna. To prawdziwa okazja!! A co do Alkol Trade.. cóż, spółka Certus nie odpowiada i nie może odpowiadać za takie zagrania a czy KNF zabierze się czy nie za Alkor Trade.. Mówiąc szczerze średnio mnie to obchodzi, to już też nie ma żadnego odniesienia do spółki Certus tym bardziej że dzisiejsza cena jest niższa od tej, po której spekulanci z Alcor Trade kupowali akcje Certusa. aA tak by the way, nie miałbym nic przeciwko temu, żeby znowu ktoś wywindował kurs spółki do 300 zł za akcje. Czy to jest możliwe? któż to wie.. ;)
Człowieku, przecież nawet w tym poście potwierdziłem ze 2 razy, że był donosik do KNF-u. Prawie 2 miesiące temu. Zresztą założę się, że nie pierwszy i nie ostatni. Każdy, kto choć trochę interesuje się tą spółką doskonale o tym wiedział i wie:
Jeśli ta informacja jest dla Ciebie zaskoczeniem, to nic o tej spółce nie wiesz i nie potrafisz zbierać informacji. Jeśli natomiast jesteś na tym forum i OBSERWUJESZ moje posty i wiedziałeś o tym, że jest taka sytuacja.. To trochę dziwne, że skoro jak twierdzisz nie ma nic na ten temat na forum, to czemu nic TY na ten temat nie napisałeś? Trochę to podejrzane ale wiesz co, nie chce już mi się bardziej zagłębiać w Twoje tajemnicze motywacje. Bardzo mi miło że OBSERWUJESZ moje posty jednak muszę Cię rozczarować ale niestety gustuję w kobietach. Nie zrozum mnie źle, nic nie mam do homo, tylko akurat mam inną orientację. W każdym razie jak chcesz, mogę Ci podesłać link do strony, gdzie bez trudu znajdziesz. Łatwo je znaleźć, na prawdę. Przydają się wyszukiwarki takie np jak google. Buźka