Buhahahaha nawet w weekend ujadasz desperacie haahaha Kasa ktora trafilla tylko we wrzesniu za akcje to ponad 0,3 na szt Osmieszaj się dalej I w poniedziałek melduj się o 7 rano:)
kasa która trakia do jhm od mirbudu i mirgosa to 0,36 na akcje ja cały czas dokupuje i uśredniam !!!! nie ze mną te numery !!!!! czym bardziej zbijają tym bardziej jestem pewna że mam racje !!!!!!!
do mik: przestań się tym mirbudem zasłaniać bo tu jest forum jhm na zakup którego naciągnęliście razem z jolą, rak-iem i xc paru inwestorów wpędzając ich w spore straty. Co ma mirbud do kursu jhm-u?? Mirbud to główna spółka Mirgosa, która pewnie będzie dłużej lub krócej istnieć z lepszymi albo gorszymi wynikami. Natomiast Jhm okazał się tylko maszynką do wyciągnięcia kasy z giełdy i zaciągnięcia kredytów co pewnie jeszcze jest w planie po szumnym oddłużeniu. Dla inwestorów giełdowych marka jhm jest skończona po tym jak podają cudowne wyniki, z których nie dają ani grosza dywidendy a następnie zasypują rynek nowymi akcjami. Mirbud może zyskać nawet 200% ale dla jhm-u nie ma to znaczenia...
Hahaha to dla mamasiu i prezesa:) nie potrafisz naganiac Spytaj się jureczka dlaczego po 0,51 mu akcje za 6,4 mln smakowaly:) Jak ty się zamartwiasz kmiotku bez akcji:)
xc, mik, rak i jola - zamknijcie już swoje kłamliwe jadaczki. Sposób w jaki zachowało się jhm w stosunku do akcjonariuszy nadaje się do KNF i prokuratury. Nikt już poważnie nie traktuje tej spółki i waszych głupawych postów. Teraz jeszcze trzeba ostrzec drobnych inwestorów żeby uciekali z mirbudu bo "jaka córka taka matka" i pewnie niedługo też ze strony tej spółki będą super niespodzianki
Ostrzegaj wszystkich na tym polega gra na GPW kurs i tak podąży właściwą dla nas drogą - sprzedaj wszystko co masz jeszcze niżej mnie to nie wzrusza i nie nazywaj mnie kłamcą kto ma pojęcie o giełdzie wie w co inwestuje . Klient jest i tak oddacie na stracie
Jakby Jhm nie miał główki a raczej prezio to w raportach było by co innego :) widać jeszcze słabo kurs przemawia do mało rozumnych skoro nie sprzedali - ale klozet ty to narobisz mam nadzieję ze swoim cieniem tas
Podyskutował bym z tobą ale o czym ? Raporty jak widzę według naganiaczy na oddanie akcji były fałszywe - same dzieci naganiają i do tego moje wpisy usuwają :) śmiech
A czyim ty jesteś cieniem? Oszukano drobnych inwestorów i tyle. Akcje wyemitowano tylko po to żeby zlikwidować dług JHM w stosunku do Mirbudu krzywdząc tym małych inwestorów. Następne info będzie o zaciągnięciu nowego kredytu przez JHM bo po to został "oddłużony".