widzisz na ubranka trzeba mieć kasę golasie...cóż będziesz marzł tej zimy, chyba że uderzysz do swoi pytinsonoskich towarzyszy...może coś Ci kupią w "sklepie z militariami":))))))))))))))))))))
Ja tam ciągle myślę że za te brednie ktoś mu płaci...nigdy nie udzielałem się na forum żadnej spółki której nie miałem w portfelu albo nie chciałem kupić. Należy szanować swój czas, więc opcje są trzy:
-Albo chciał kupić i dlatego tak szczekał - Albo ktoś mu płacił żeby szczekał - Albo jest głupi i nie szanuje swojego czasu
> Ja tam ciągle myślę że za te brednie ktoś mu płaci...nigdy nie
Dla mnie to tez zagadka takie osobniki jak (4,5%) lub (henio) Osobiscie znalem czlowieka o podobnek chorej mentalnosci ktory nie widzial nic innego jak spadki... bo nie mial kasy ani akcji i chcial zeby ludzie tez potracili na gieldzie jak on. Zakladam ze Im bedzie wyzej DEPEND tym on bedzie ciszej na forum.
A kiedy nagle po kilkunastu sesjach wzrostów nagle sie pojawi na FORUM to oznacza ze to górka ...bo takie osobniki idealnie ANTYWSKAZUJA :)
Na pewno jest to pewne zaburzenie osobowosci...ale nie jestem specjalistą wiec nie powiem jakie :)
Nie jestem święty ale przyznam nie ma gość godności i klasy ale swoją drogą ciekawe co po niedzieli a komunikat był czytelny dlaczego bo właściwie nie miał treści
bo czasami jest tak ze rynek chce rosnac i szuka pretekstu... wyobrazmy sobie sytuacje ze bysmy byli po 40gr wzrostach i bylaby cena 66gr i pojawilby sie ten komunikat ...i wtedy ten błahy komunikat zostalby potraktowany jako pretekst do sprzedazy. Przeciez klepali dno Dependowi az piszczało ...nie mial gdzie spadac i sprezyna naciagnela sie do granic mozliwosci no i strzelilo ...