Czy to już w dniu dzisiejszym zmiana kodu? A to jeszcze nie jest ostatnie słowo panów reżyserów! Tu gra jest o całość a nie o parę akcji i kilkaset tysięcy!
dziś jakiś większy obrót sie pojawił ktoś odbiera akcje od altusa dużo im już nie zostało pewnie....apropropo jacy tam zarządzający siedzą kupili po 20 sprzedaja po 1 czysty zysk
To są zawodowcy, załatwiają swoje interesy za cudze pieniądze. To się nazywa profesjonalne inwestowanie. A nad wszystkim czuwa profesjonalna, kompetentna instytucja KNF. Można spać spokojnie. Zmiana kodu już dzisiaj!
Teraz to sobie możecie wyznaczać targety w dowolnej wielkości - nie ma to już kompletnie żadnego znaczenia. Bo gra jest o przejęcie firmy, która właśnie się realizuje (jak zawsze przez zaufanych podstawionych przyjaciół). Przejąć maksymalna ilość akcji i dodrukować tylko sobie - za bezcen przejąć to piwo i dalej je warzyć lub sprzedać komuś kto się na tym zna. Ta firma jest obecnie warta 500 tysięcy butelek swojego piwa. Piękne dymanie. Szacunek dla architektów tej konstrukcji. Tak dymać to trzeba naprawdę umieć!
Kupiłem dziś trochę akcji, myślę, że możesz mieć rację co do "przejęcia". Może być fajna zabawa. Dla mnie aktualna wycena jest dość atrakcyjna. Pozdrawiam.
Tak prawdę mówiąc, jak cena akcji jeszcze spadnie i dalej będą chętni do "sypania" to może kupię sobie browar ;-))) No może nie sam, ale przy atrakcyjnej cenie już w kilka osób.... ;-))))
Widzę, że sporo osób się zainteresowało spółką... Ciekawe czy czasem "ulica" nie zmieni założonego scenariusza ?! Ale to oczywiście moja subiektywna opinia.