Ja uważam, że wkrótce być może nawet do końca października będzie tutaj 2,5 PLN za akcje PCG. 30,0 MPLN dodatkowej gotówki w kasie przy obecnej kapitalizacji 17,0 MPLN jak najbardziej uzasadniają wycenę PCG na tym poziomie. Tylko mi nie piszcie, że to wirtualne pieniądze bo nowa rada nadzorcza w IMAGISIe nie jest już wirtualna, a więc do transakcji kupna- sprzedaży doszło i to za realne pieniądze.
Tak, tylko zauważ, ze w powietrzu wisi emisja. Znakiem zapytania jest też, czy podprogowo na słupy nie mają coś koło 50%, by przypadkiem ktoś nie przejął tego. Plusem jest dzisiejszy komunikat, widać przynajmniej, ze ktoś się stara im uprzykrzyć plany, a gdyby drobnica się zmówiła, tak łatwo im by nie poszło z uchwałami, oczywiście trzeba chcieć i wiedzieć jak.
Nie trzeba nikogo nakłaniać na wyjazd, wystarczy zapisać się do SII, zebrać odpowiednią ilość głosów dać pełnomocnictwo i wysłać na zgromadzenie, ale jak widać drobnica woli oddać ze stratą, na co się trudzić, lepiej stracić i oddać cwaniaczkom. Mnie to nie tyczy, bo akurat tutaj praktycznie akcji nie posiadam, tylko drażnią mnie takie kwiatki.
jeden z inwestorow zaskarza uchwale o dodatkowej emisjii planowanej przez szulerow z akcjami ponizej 10 pr.korzystaja z tego ze akcjonariat jest rozproszony.sad na szczescie wstrzymal ten walek.spolka wg stock watch.pl ma rating aa i nie wiem po co ta emisja wg finweb ma srodki wlasne a teraz za imegis wzieli ok.30 mln zl.granda z cena akcjii to male slowo.gdyby nie narkiewicze i inne gady spolka spokojnie by kosztowala 2 zl