• tak sobie poczytałem Autor: ~bolololo [77.112.21.*]
    ...o HPTG i o możliwościach w Europie, .....piszą, że instalacja ma kosztować ok 15 tys zł ( i to pewnie na początku), ile jest firm MPK, i innego typu transportowych, a przecież na to, jako na rozwiązanie bardzo pro ekologiczne, będą dotacje i preferencyjne kredyty, a założenie instalacji ma się zwrócić po roku !!!,........no to jeszcze raz się pytam, jak można było to spieprzyć i tak uje ać kurs terra, to po prostu zachodzę w głowę, wystarczyło kilka artykułów w podłodze ....ech nie do wiary, ale jak pisałem , cos tu nie gra z tą sprzedażą i obserwować trzeba !!!!
  • Re: tak sobie poczytałem Autor: ~bolololo [77.112.21.*]
    ....dzisiaj trochę wieje nudą, to można sobie posprawdzać, ...w jednym artykule czytałem, że to właśnie Europa ma być dla nich kluczowym rynkiem i to z Europą wiążą największe plany, właśnie ze względu na cene paliwa i wymagania środowiskowe ....noooooo.....
    ...pewnie tak jak już gdzieś pisałem, akcje wywalane przez astorie poszły w prywatne ręce....ale oczywiście to domysły i nie bierzcie tego na 100 % heheh ..... THE END
  • Re: tak sobie poczytałem Autor: ~buffet [83.4.212.*]
    to jeszcze raz w pigulce :

ta firma stanach leciala na stratach..... i ty piszesz ze dlatego ze w stanach paliwo jest tanie a w eurpie drogie hhee

a wyobrazasz sobie ze przychodza oni do firmy transportowej w stanach i mowia jej :

prosze pana mamy rozwiazanie dzieki ktoremu zamiast wydawac 1 milion dolarow na paliwo miesiecznie panska firma bedzie wydawala 800 tys dol na paliwo miesiecznie ...

a szef firmy im mowi NIE DZIEKUJE NIE JESTEM ZAINTERESOWANY BO I TAK MAM PALIWO TANIEJ NIZ W EUROPIE???????

HA HA HA

ubrali was pod BAJKE .....
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.4.212.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~buffet [83.4.212.*]
    moder dlaczego usunales???

ubrales sie w terre??

przeciez to byl mega merytoryczny wpis zero wulgaryzmu i obraznia ??????!!!!!!!!!!!!!!!
    to jeszcze raz w pigulce :

ta firma stanach leciala na stratach..... i ty piszesz ze dlatego ze w stanach paliwo jest tanie a w eurpie drogie hhee

a wyobrazasz sobie ze przychodza oni do firmy transportowej w stanach i mowia jej :

prosze pana mamy rozwiazanie dzieki ktoremu zamiast wydawac 1 milion dolarow na paliwo miesiecznie panska firma bedzie wydawala 800 tys dol na paliwo miesiecznie ...

a szef firmy im mowi NIE DZIEKUJE NIE JESTEM ZAINTERESOWANY BO I TAK MAM PALIWO TANIEJ NIZ W EUROPIE???????

HA HA HA

ubrali was pod BAJKE .....
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~bolololo [77.112.21.*]
    ...heheh, no czekałem na pilnującego milionera ......napisz jeszcze raz bo nie zdążyłem przeczytać ...i jak ubrałeś ???, przecież niedawno można było sprzedać i nawet 100 tyś sztuk , tyle stało na kupnie, można było wyjść z małą strata jak Karaś ,..heheh, ......no ja czekam co się wydarzy, najwyżej kupie po 60 gr ...hehe, ale pewnie !!!!, teraz The End
    ...no musze jeszcze raz ......tu chodzi głównie o oszczędności w stosunku do nakładów, ......w stanach ten ktoś wyda na paliwo 1 mln dolarów a na instalecję 20 mln dolarów, a w Europie wyda na paliwo 20 mln dolarów , a na instalacje 1 mln dolarów ( bo będzie produkowana w Polsce więc koszt produkcji najniższy z krajów UE) a do tego dostanie 700 tyś dol dofinansowania z UE na ochrone środowiska i 300 tys kredytu, na 1 % z umorzeniem np. 50 % .....hehe, także bufet poszukaj innych argumentów .....................i przekaz laptopowi niech zapoda księciuniowi, że może tu małym kosztem myknąć przez próg i sporo na tym zarobić, bo po rejestracji zejdzie z progu bez sprzedaży !!!!!! no teraz już nie mam nic do dodania....................
    w stanach wyda 20 mln dol na instalacje ?? i 1 mln dol na paliwo ???

a w europie 20 mln na paliwo i 1 mln dol na instalacje ???

czlowieku wroc do podstawowki albo idz sie leczyc.....

1. koszt instalacji jest TEN SAM bo niby dlaczego mialby byc inny ???

2. w europie paliwo jest drozsze o raz tyle co w stanach a nie 200 razy ...he
    hehe, bufecik, to chwyt poniżej pasa,.....przecież dobrze wiesz, że to obraz różnicy jakie mamy między USa a Europą w tym konkretnym biznesie, , a już liczyć to ci tego nie będą, ale różniece sa na pewno ogromne !!!! hehehe i się tak nie denerwuj ....przecież wiesz że mam racje, .....przekaż laptopowi ......
    czlowieku spojrz w prawdzie w oczy .... powiesili cie na SMEICIU POD BAJKI

i nikt sie juz papierem nie interesuje i nie zainteresuje .... odezwalem sie bo jak przeczytalem takie banialuki to nie moglem przejsc obojetnie ....poza tym widze ze juz nie masz z kim pisac

teraz bedo cie powolnie gotowac az smiec spadnie na 3-4 gr

i nie łudz sie ze ci ktos wejdzie tutaj i sie ujawni....widziales koles kupil a jak sie zorientowal ze to WAŁ ....to od razu wywalil na STRACIE
    jestes chory psychicznie zrozumiesz to pewnie gdzies w ok. 15 gr za akcje ze dales sie ubrac na bajki

pozdro
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~bololo [77.112.21.*]
    ....hehehehe, a po co to się tak denerwujesz, no naprawdę........, ale ekonomista to z ciebie żaden, jak kosz ten sam, a koszty pracy energii, materiałów itd. itp., ( przecież gdyby wszędzie koszt był ten sam, to by nie produkowano tak wiele w Chinach ) .........hehhe, no nie słuchajcie go on się na niczym nie zna ma na piwo od wpisu .....heheheh ........
    qrwa debilu to by mogli produkowac w chinach NAJTANIEJ a sprzedawac WSZEDZIE

tak ajk qrwa robi sie ze wszystkimi produktami !!!

mogli by taniusko produkowac w chinach i sprzedawac w stanach

ale jakos tego nie robili bo to BAJKA

żeby tak łopatologicznie bufecik, to m.in. dlatego śliczna Johaug produkuje swoje rękawiczki w Polsce, na metce ma made in Unia Europejska, a za jedna pare płaci pewnie z 5 razy taniej co w Królestwie Norwegii hehehe
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.4.212.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~bololo [77.112.21.*]
    ...a no z tego powodu by na metce nie mieć made in CH R L heheh, ale pewnie tobie wszystko jedno jaką metke mają gatki które zakładasz, a mi nie było by wszystko jedno a już takiemu Niemcowi czy Francuzowi jaką instalacje ma w samochodzie .....hehehe
    no debil hehe

zajrze przy 20 gr ...zobaczymy czy nadal bedziesz wierzyl w spolke hehee
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.112.21.*]
    dokupilem sobie dzisiaj 35 kilo mni...juz mam 135 kilo ..czekam na 2 zl .pozdro
    hehhe, brawo, w takim razie pręciutko na mni, nie rozumiem co tu robi taki majętny kolo .....i poczytaj sobie co to są konfabulacje, ...no i przede wszystkim niech ci to ktoś wyjaśni ...heheh
    chcesz to postawie ci te 135 kilo po 10 zl..wejdziesz sobie a interie i zobaczysz he

po pewnie dostepu do calego arkuszu notowan nie masz he

• Re: tak sobie poczytałem Autor: ~Kęs [78.129.174.*]
    Zaczekasz cierpliwie do wspomnianej przez Ciebie 2 i Ci się to w pełni opłaci. Możesz tak postawić jak wspomniałeś to znacznie szybciej dojdzie do tego momentu
[x]
DCD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.