ja kupuje po 0,42 tak samo !!!! widać że ktoś na siłe zbija kurs !!!!! tu będzie mega wybicię !!!! a może mi się jeszcze uda kupić w poniedziałek czekam na przelew więkzych środków !!!!! mam już po 0,48 0,47 0,46 0,44 i teraz jeszcze wezme po 0,42 !!!!!! spółka skrajnie niedowartościowana cena do wartości księgowej 0,26 !!!!! oddłużona !!!! super wyniki !!!!
nie tylko jola, ja tez kupię tylko musicie hienki wystawiac a nie szczekać:) takze kundelki namawiajcie prezesa żeby wystawił swoje akcje, napewno juz w nie zwątpił od wrześniowego zakupu po 0,51 za 6,4 mln PLN:)
To musi być coś grubszego niż nam sie wydaje, jakieś 6 miesięcy temu słyszałem o pozwie zbiorowym mieszkańców jednego bloku w SK-CE przeciwko JHM, uznałem to za plotkę i zostałem z papierem, a tymczasem................pozew miał dotyczyć nowego osiedla
jola, jola gdzie jesteś ?? dlaczego nie nie piszesz ?? dlaczego nie kupujesz super tanich akcji ?? gdzie są twoi pomocnicy: RAK, mik, xc ?? Dlaczego tu tak pusto i nudno na tym forum ??
ja nie żebrzę tylko zarabiam na innych spółkach, w ciągu ostatnich 3 miesięcy po parę % na + na InstaluKraków, Getinie i Tauronie i w sumie portfel +20%. A tu straciłem 3 miesiące i prawie 10% jakiś czas temu więc teraz sobie wchodzę co jakiś czas i się z was śmieje.
po prostu nie stracili, ty pajacyku za to udajesz zarobionego nie kazdy jest tak biedny ze musi sprzedawac jedną spółkę żeby kupić drugą zobacz już po sesji a ty nadal żebrzesz od spółki do spółkeczki
Ty kolego , to cały czas jesteś i urobiony i zarobiony...teraz już nie kupuje się spółki dlatego bo jest niedowartościowana, i bardzo duzo jest takich spółek na GPW.. chyba że Migros..teraz , po czystce na OFE nie ma kapitału...poważni biznesmeni powoli bedą wycofywać swoje spółki z GPW..robi to np Sołowow
Też obstawiam wezwania, parkowanie akcji a później gdy nikt sie nie spodzewa -call 3 miesiące temu nikt nie chciał po 0,5 oddawać teraz już wołasz po 0,5 i pół miliona, milion masz czy nie o to chodziło? a w spółce tylko zmiany na lepsze, zyskała równowartość 0,51
pamiętam jak kiedys radziłes przy 0,28 wywalać a później pojechała na 0,62 teraz wróciłeś kase oszukanym oddac? ale skąd jak od 3 lat własnych wierzycieli nie spłacasz???
zmieniłeś żebrak nick ale ujadasz dalej bez sensu lec pod bramę Mirgosa żebrzeć nie ci swoje brane po 0,51 odda za połowę jak cie boli zże inni mają te akcje zawsze możesz się taboretem poratować