Ja tam wezme trochę tych nowych akcji mysle ze za rok będą dużo wyżej inwestuje długoterminowo wiec takie skoki mnie nie ruszają chciałem cos dokupić jeszcze ale widze ze może będzie taniej wiec poczekam.
Nie, w takiej sytuacji warto poczekać co autor miał na myśli ;-) Pewnie za moment się wyjaśni. 1. Czy było to zaniżanie przed odpałem ;-) 2. Zejście do określonego progu cenowego celem wymiany akcji między "graczami" 3. Żadne z powyższych. ;-))
Napisałem przecież, że teraz obserwuję co się wydarzy. Nie zamierzam kopać się z koniem. Zobaczymy czy było to chwilowe tak znaczące "zaniżenie" ceny przy sporych obrotach jak na tą spółkę - "spore obroty" oczywiście z ;-)
Tu większość akcji mają fundusze. Zobaczymy czy ktoś był sprytniejszy od nich ;-)
O ja pier... ale ujeb..... MASAKRA! nie było mnie 2 dni :/ i a kurs prawie 40 % zleciał i mój portfel też.. W co tu się gra! Takiego przemiału akcji na tej spółce to od początku nie było. I pytanie teraz czy uśredniać? Czy czekać że może będzie jeszcze taniej.
Poprzedni ponad 150 kilo ,odbył się po cenie coś 15,80 pln ;):) ja tam trochę dobrałem po 1,80 ;):) może coś z tego będzie . C/WK 0,11 wg .WP C/Z 0,39 Może spólka stanie sie "modna i grana"??? Jak Żywiec w latach 90tych??
Robią z was wydmuszki. Najpierw odbiorą frajerów ich akcje za 10 procent ceny po której zakupili a potem jeszcze tych najwytrwalszych zniechęca skutecznie do objęcia nowej emisji by sami mogli sobie to przydzielić. Nic tu nie poradzicie zawodowcy wzięli się za wasze pieniądze. Możecie spokojnie księgować straty kilkadziesiąt procent ciesząc się ze to tylko tyle. Tak za pare złoty się robi minus 40 procent a zdezorientowany leszcz nie wie co jest grane. Tu sie takie ćwiczenia od 20 lat, uczyć się i podziwiać zawodowców.
Dnia 2014-10-04 o godz. 18:18 ~Ktk napisał(a): > Robią z was wydmuszki. Najpierw odbiorą frajerów ich akcje za 10 procent > ceny po której zakupili a potem jeszcze tych najwytrwalszych zniechęca > skutecznie do objęcia nowej emisji by sami mogli sobie to przydzielić. > Nic tu nie poradzicie zawodowcy wzięli się za wasze pieniądze. Możecie > spokojnie księgować straty kilkadziesiąt procent ciesząc się ze to > tylko tyle. > Tak za pare złoty się robi minus 40 procent a zdezorientowany leszcz nie > wie co jest grane. Tu sie takie ćwiczenia od 20 lat, uczyć się i > podziwiać zawodowców. Ustawka kibiców Lecha &legii-oni się ładnie napierd....... Moim zdaniem trzeba "zaczać siorbać " perłę oraz browca z tego browaru :):):):)