Oh jak sie przesuwa te 200 -300 akcyjek, coraz nizej i nizej. Leszczyk tak bardzo chce sprzedać, tak bardzo w rączki parzy, bo nie urosło w tydzień a na forum mówili ze urośnie. Wal PKC, czekam ponizej 2,9
Taniej kupisz więcej zarobisz, ot cała filozofia, ale mogę być nie obiektywny bo sprzedałem wsio między 3.4-3.48. W następnym kółeczku znowu zarobię, no przynajmniej mam taką nadzieję!!!
panowie, przeciez widzicie sami że tu sie ludzie coraz nizej ustawiają ze sprzedażą. Nie ma sie co śpieszyć, bo gdy sie czlowiek spieszy to sie diabel cieszy ;)
to nie ludzie ,a automat wystawia te zlecenia. to na 2,74 już znikneło- tak drobni nie robią.Próbują jeszcze wyciągnąć akcje ale ewidentnie widać że nikt nie oddaje
Nie zapprzeczę, moze tak być. Póki co jest zastój , nikt nie kupuje , nikt nie sprzedaje. Leszczyki ktore przypadkowo znalazly sie w akcjonariacie tej spółki (czytaj: kupili na fali osstatnich wzrostów, na górce, nie znając o co tu sie toczy) w końcu puszczą bąka i sie wysypią. Takiej sytuacji jak dzis nikt nie lubi i zwykle jak nie chce isc w ani jedną ani w druga strone to wkoncu ktos wywala, zeby przeniesc sie gdzies indziej gdzie jest jakikolwiek obrót byleby nie mrozić kapitału
Kolejny pakiecik wpadł do portfela.Dziekować. Widzisz filipie jak leszczyk sypie? Parzy go w palce a miesiąc do wyników to dla niego za długo, nie ma siły - nie wytrzyma. Jeszcze ze 2 albo 3 tygodnie można spokojnie zbierać.
Oczywiscie ze na giełdzie nie ma nic pewnego, tym bardziej na bananowym wynalazku jakim jest nc. Ale w porównaniu z emmwh tu wiemy na czym stoimy - są dotacje z UE, są konsekwentnie realizowane inwestycje, nie ma planów emisji nowych akcji, współpraca z Austriackim bankiem która byc może przełoży sie na finansowanie, prezesi posiadają znaczne pakiety akcji. Powinno byc dobrze, byle do wyników za Q3.