• Lokalny dołek osiągnięty Autor: ~mrx28 [194.181.87.*]
    Teraz lecimy na 30-40 groni :DDDD kocham takie spółki
  • Re: Lokalny dołek osiągnięty Autor: ~jarek [89.67.89.*]
    miłość jest ślepa
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.205.244.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~dependziak [46.113.138.*]
    POTWIERDZAM 26-32gr :)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~dark7 [46.171.129.*]
    Panowie zarówno optymiści piszący o 30-36gr albo i więcej jak i pesymiści bez akcji ale z dobrym sercem mają tutaj rację. Poziom zmęczenia aktualnych posiadaczy jest już dosyć duży więc jak przez parę dni nie będzie konkretu znów ktoś popuści i chłopaki od spadków będą brylowali w towarzystwie chełpiąc się swoją niewątpliwą wiedzą że przewidzieli 15 czy 10gr - kwotę zawsze można zmienić bo każdy z nich podawał różne :)
    Wszyscy doskonale wiemy co nas czeka jak tego kredytu ( co to już jest ) nie będzie ale też wiemy albo wydaje nam się że wiemy co się będzie działo z kursem jak kasa do spółki jednak spłynie. Mam nadzieję że każdy z was trzymający te akcje zabezpieczył się na każdy scenariusz - bo spokojnie można to było tutaj zrobić - i spokojnie sobie może teraz pozwolić na czekanie. Mi się nawet codziennie nie chce przeglądać wątku Depka bo wiem że jak coś się ruszy to na pewno zobaczę to na wykresie :)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~4-5-procent [82.139.164.*]
    Co będzie, gdy będzie tak, albo będzie inaczej nie wymaga przypuszczeń - to żadna strategia w myśl reguły, że są dwa uda: albo się uda albo się nie uda. Istotą rzeczy jest pokazać, że ma się intelekt inwestycyjny i nie dać się złapać na lep obietnic i ściem. Istotą rzeczy, szczególnie na bagnie NC jest ustalić, co faktycznie "prezes miał na myśli" i zadziałać odpowiednio. I zdaje się od dawna w tej polemice forumowej o to chodzi, kto jest dymanym a kto dymającym :)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~plex [83.11.54.*]
    Przed nami finalne infa, warto miec pakiecik zawczasu niż kupować na górce po odcięciu :)
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.