• Re : Skutek _ Uboczny >$>$> Chicago . .... Autor: ~Franek [208.54.80.*]

Najważniejsze wskaźniki spółki GTC :

C/Z >>>> ( -3,97 )

C/WK >>> ( O,75 )

Wartość rynkowa >>>> 19OO,59 mln. zł. : na liczbę wyemitowanych akcji >>>> 35131O288 = 5,41OOO3819 zł. , oczywiście na dzień dzisiejszy jedynie zaledwie za jeden papierek dev. GTC , a tu przede wszystkim wcale pod każdym kątem geograficznym akurat nie wspominam o żadnej jakichkolwiek emisjii akcji , bo jak wtedy automatycznie ONA nastąpi :

BĘDZIE PŁACZ I ZGRZYTANIE ZĘBÓW , AKURAT PÓŹNIEJ NASTĄPI WIELKA ŻAŁOBA I PRZEDE WSZYSTKIM SPLIT AKCJI . .....

PS. Proszę mnie źle nie zrozumieć , przecież wszyscy akurat jedziemy na tym samym wózku , ale wcześniej zawsze ostrzegałem na tym forum Bankiera Pl. , oczywiście od kilku lat od kwoty 22 pln. za walor GTC że ten papierek będzie w nieustannym adekwatnym trendzie spadkowym . .....

Pozdrowienia z przepięknego Chicago , życzy góral Franek spod samiuśkich Tater . .....

_____________ Akurat , nie inaczej . ......
  • Re: Re : Skutek _ Uboczny >$>$> Chicago . .... Autor: ~Franek [208.54.80.*]

Apropo też nie jestem jakimś tam ideałem , akurat wcześniej zakupiłem po uszy akcje kapitałowej grupy GPW po 39 pln. za jeden walorek i ciągle czekam na moje upragnione przynajmniej kursik z IPO ( 43 zł. , akurat wcale nie wspominam tego typowego gniota z debiutu tz. 54 zł. za sztukę )

Śmiech na drugiej sali . ....

Taka mała ciekawostka :

Dosłownie , akurat w obecnej chwili budżet państwa SP potrzebuje aż 26 mld. zł. na zwykłe potrzeby naszego kochanego kraju , a dług " POLSKI " na dzień dzisiejszy sięga typowej astronomicznej sumy 918 mld. zł. nie licząć jakichkolwiek odsetek . ...
    Jakoby nie powiedzieć ( Sorry , że słowo jakoby napisałem po góralsku ) , ale nasz cały majątek narodowy został wysprzedany w okrągłe 8O% - ach i teraz pytam się każdego na tym forum , kto będzie adekwatnie długi wracał jak prawie już cały majątek narodowy w cyniczny sposób został typowo wysprzedany ?!?! . .....
    Naprawdę nie ukrywam , akurat dwie godziny temu przyjechałem z pracy z typowych dalekich stron Northu tz. żydowska Winnettka , ale po drodze miałem sobie okazje wypić dużo piweczka wraz z adekwatnym boskim winem . ... Nawet nie znałem w ogóle ceny tego typowego trunku , chyba prawdopodobnie cena wynosiła 14O dol. za butelkę ??? . ...
  • Re: Re : Skutek _ Uboczny >$>$> Chicago . .... Autor: ~5g [46.113.96.*]
    ty Franek spod samiuśkich Tater , masz rację , ale może ten GMIOT wkońcu zmieni trend ile mozna przeszacowywać w dół , jednym słowem GTC to badziewie jak ta cała bananowa GPW
  • Re: Re : Skutek _ Uboczny >$>$> Chicago . .... Autor: ~adamus [94.195.158.*]
    Franek czym jest marne 800 miliardow zl dlugu Polski wobec 12 bilionow dolarow dlugu Ameryki 12 bilionow Franek wiesz ile bys musial w chicago papierniczac?:)

Może nie jestem tym słynnym filantropem Warrenem Buffettem , przecież akurat ten typowy amerykański miliarder w ciągu ostatnich tygodnii spartaczył robotę na okrągłe 8OO mln dol. , po prostu kupująć w cyniczny sposób bardzo duży pakiet akcji brytyjskich sieci supermarketów Tesco . .....
[x]
GTC 1,12% 2,70 2026-05-18 16:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.