Wartość rynkowa >>>> 19OO,59 mln. zł. : na liczbę wyemitowanych akcji >>>> 35131O288 = 5,41OOO3819 zł. , oczywiście na dzień dzisiejszy jedynie zaledwie za jeden papierek dev. GTC , a tu przede wszystkim wcale pod każdym kątem geograficznym akurat nie wspominam o żadnej jakichkolwiek emisjii akcji , bo jak wtedy automatycznie ONA nastąpi :
BĘDZIE PŁACZ I ZGRZYTANIE ZĘBÓW , AKURAT PÓŹNIEJ NASTĄPI WIELKA ŻAŁOBA I PRZEDE WSZYSTKIM SPLIT AKCJI . .....
PS. Proszę mnie źle nie zrozumieć , przecież wszyscy akurat jedziemy na tym samym wózku , ale wcześniej zawsze ostrzegałem na tym forum Bankiera Pl. , oczywiście od kilku lat od kwoty 22 pln. za walor GTC że ten papierek będzie w nieustannym adekwatnym trendzie spadkowym . .....
Pozdrowienia z przepięknego Chicago , życzy góral Franek spod samiuśkich Tater . .....
Apropo też nie jestem jakimś tam ideałem , akurat wcześniej zakupiłem po uszy akcje kapitałowej grupy GPW po 39 pln. za jeden walorek i ciągle czekam na moje upragnione przynajmniej kursik z IPO ( 43 zł. , akurat wcale nie wspominam tego typowego gniota z debiutu tz. 54 zł. za sztukę )
Dosłownie , akurat w obecnej chwili budżet państwa SP potrzebuje aż 26 mld. zł. na zwykłe potrzeby naszego kochanego kraju , a dług " POLSKI " na dzień dzisiejszy sięga typowej astronomicznej sumy 918 mld. zł. nie licząć jakichkolwiek odsetek . ... Jakoby nie powiedzieć ( Sorry , że słowo jakoby napisałem po góralsku ) , ale nasz cały majątek narodowy został wysprzedany w okrągłe 8O% - ach i teraz pytam się każdego na tym forum , kto będzie adekwatnie długi wracał jak prawie już cały majątek narodowy w cyniczny sposób został typowo wysprzedany ?!?! . .....
Naprawdę nie ukrywam , akurat dwie godziny temu przyjechałem z pracy z typowych dalekich stron Northu tz. żydowska Winnettka , ale po drodze miałem sobie okazje wypić dużo piweczka wraz z adekwatnym boskim winem . ... Nawet nie znałem w ogóle ceny tego typowego trunku , chyba prawdopodobnie cena wynosiła 14O dol. za butelkę ??? . ...
ty Franek spod samiuśkich Tater , masz rację , ale może ten GMIOT wkońcu zmieni trend ile mozna przeszacowywać w dół , jednym słowem GTC to badziewie jak ta cała bananowa GPW
Franek czym jest marne 800 miliardow zl dlugu Polski wobec 12 bilionow dolarow dlugu Ameryki 12 bilionow Franek wiesz ile bys musial w chicago papierniczac?:)
Może nie jestem tym słynnym filantropem Warrenem Buffettem , przecież akurat ten typowy amerykański miliarder w ciągu ostatnich tygodnii spartaczył robotę na okrągłe 8OO mln dol. , po prostu kupująć w cyniczny sposób bardzo duży pakiet akcji brytyjskich sieci supermarketów Tesco . .....