Efekty widzenia głowy . Jeden myśli , że jest głowa i zaraża tym pozostałych . To stara tradycja właściwie ekstradycja to jeszcze z początków lotnictwa . Wiecie jak Wam zabiorą furę to muszą Wam oddać samolot . A furę ? Furę też .
Ano tak i niestety już takich filmów i seriali nie będzie . Pan Bareja był jedyny w swoim rodzaju . Ciekaw jestem czy gdyby żył to dalej by trzymał poziom swojej twórczości czy też by się stoczył ? Na to pytanie jednak już nigdy nie będzie odpowiedzi gdyż od 28 lat nie żyje . Co do tfone to ja nie sprzedałem nawet sztuki spokojnie czekam aż gracze skończą się produkować i wrócimy do głównego trendu . Przed rajdem Świętego widocznie trzeba było ugiąć nogi w kolanach by mieć siłę skoczyć jeszcze wyżej niż ostatnio . Oczywiście to moje zdanie a każdy niech robi tak jak uważa . Pozdrawiam .
Patrzcie i placzcie, przy tej marzy i takich ruchach na parze PLN/USD ta spolka zdechnie, jak widac po drodze od 6,5 do 5 wielu ma podobne zdanie. A za chwile wspolpracujaca z operatorami konkurencja (wieksza) z Rumunii odkroi swoj kawal tortu, tak jak teraz robi to cypryjski Prestigio...
Mnóstwo tu różnej maści opowiadaczy o katastrofie jaka się stała z kursem . Niektórzy już nawet piszą że 4 kwartał będzie nierentowny uchaha ale cyrk .
Nie dymanko tylko pojawienie się głowy spowodowało takie poruszenie w szeregach najwierniejszych . :) Głowa jest teraz najważniejsza co tam wyniki spółki teraz rozdaje karty głowa wykresowa . Pojawienie się głowy na wykresie jest wykładnikiem wszystkiego , bez głowy nie ma niczego i wszystko bez głowy jest niczym . Głowa to nasz przywódca i przy wódce pozostańmy . Ave morituri te salutant .
Dnia 2014-10-02 o godz. 13:03 ~GMBH napisał(a): > Nie dymanko tylko pojawienie się głowy spowodowało takie poruszenie w > szeregach najwierniejszych . :) Głowa jest teraz najważniejsza co tam > wyniki spółki teraz rozdaje karty głowa wykresowa . Pojawienie się > głowy na wykresie jest wykładnikiem wszystkiego , bez głowy nie ma > niczego i wszystko bez głowy jest niczym . Głowa to nasz przywódca i > przy wódce pozostańmy . Ave morituri te salutant .
Użyłem dwóch pierwszych słów i mnie wycięli, uważaj kolego. Głowa to podstawa, a gdzie ramiona?
No to widze ze moje wejscie w 100% sie sprawdzilo Dlatego i ja Fredzio lowię co się da Jezeli dzisiaj bedzie powyzej 4.90 to sie o nic nie martwie Wale sie jednak nie zdziwie jak dojdziemy na koniec dnia z - do 0% a nawet i + Fredzio ma nosa.Boje sie tyko czy 2 razy mozna sie wypowiedziec i nie popelnic malego bledu. Okaze sie.