a teraz liczycie że zarząd musi się starać by na koniec roku było 1zł aby wrócić na ciągłe. Zarząd zajmuje się wskrzeszeniem spółki a nie kursem akcji. Ostrzegałem by wyjść przed 2fixami tak jak to ktoś podbił w zeszłym tygodniu sponsorowanym artykułem. Teraz z tygodnia na tydzień coraz to bardziej nie cierpliwi którzy kupili w zeszłym tygodniu i teraz w poniedziałek i wtorek będą wychodzić jak zobaczą 15gr. Sami widzicie że bank sprzedał to w zeszłym tygodniu ale nikt nie ujawnił się że kupił.Poszło to w ulicę a to oznacza tylko jedno....sami sobie dopowiedźcie.
Dnia 2014-10-01 o godz. 21:20 ~gregor napisał(a): > a teraz liczycie że zarząd musi się starać by na koniec roku było 1zł > aby wrócić na ciągłe. Zarząd zajmuje się wskrzeszeniem spółki a nie > kursem akcji. Ostrzegałem by wyjść przed 2fixami tak jak to ktoś > podbił w zeszłym tygodniu sponsorowanym artykułem. Teraz z tygodnia na > tydzień coraz to bardziej nie cierpliwi którzy kupili w zeszłym tygodniu > i teraz w poniedziałek i wtorek będą wychodzić jak zobaczą 15gr. Sami > widzicie że bank sprzedał to w zeszłym tygodniu ale nikt nie ujawnił > się że kupił.Poszło to w ulicę a to oznacza tylko jedno....sami sobie > dopowiedźcie. JUŻ SIE POWIESIŁEM,TYLKO CZEKAM,AŻ MI WIATR TABORET SPOD NÓG ZDMUCHNIE
Nie wieszaj się to tylko pieniądze ....... rachunek będzie szczuplał z tygodnia na tydzień ale przecież jest to coś co pozostało....NADZIEJA i nią żyj.
nie kumam czemu tyle Polaków ma dziwną mentalność zaglądania innym do kieszeni, a mniej interesowanie się własnymi sprawami - myslenie "nie musze miec lepiej, byle sasiad mial gorzej"