• Czemu kurs spada zamiast rosnąć? Autor: ~Jaan [95.41.129.*]
    Co chwile jakieś nowe newsy o zdobytych kontraktach i to na niemałe kwoty (w tym tyg już dwa na prawie 1,7 mln a kurs zamiast szybowac w górę pikuje na dno. Przed scaleniem wartość odpowiednio była koło 3 PLN a teraz nie może przekroczyć 2,3....ktos coś wie? Nigdzie nie mogę znaleźć przyczyny takiego stanu rzeczy... Czyżby to wina słabej komunikacji giełdowej? Słabego PR zarządu?
  • Re: Czemu kurs spada zamiast rosnąć? Autor: ~lektor [81.190.84.*]
    Fakt, kurs zachowuje się całkiem odwrotnie niż powinien przy takich newsach. Jestem ciekaw czym kierują się osoby sprzedające akcje po tak niskim kursie w sytuacji gdy tyle dobrych wiadomości się sypie. I wydaje się że to nie koniec, skoro prezes pisze że się rozpędzają dopiero...
  • Re: Czemu kurs spada zamiast rosnąć? Autor: ~Hosp [46.77.124.*]
    Ludzka głupota panie i panowie ;)
    A jak wiadomo na to lekarstwa nie ma .... Ktoś ma potrzebę sypać i to robi to co
    Zbierajmy zatem i tyle.

Ja zaczynam wierzyć w to ze to jeszcze nie koniec ;)
  • Re: Czemu kurs spada zamiast rosnąć? Autor: ~123456 [46.186.71.*]
    O jakim sypaniu akcjami mówicie? Obroty są tak niskie, że nie można mówić o "sypaniu". W zeszłym roku kurs przed długi czas był poniżej 2zł (20gr) więc kilka osób może próbować wyjść.
    Ja chętnie odbiorę akcje poniżej 2zł póki jest czas, bo od nowego roku kurs będzie tutaj wysoko.
  • Re: Czemu kurs spada zamiast rosnąć? Autor: ~raf_ [89.68.141.*]
    Jestem zdania co przedmówca :) ale chciałbym aby już zaczął rosnąć
[x]
MADKOM -0,76% 2,62 2025-10-09 15:12:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.