lesne dziadki w ropczycach trzymaja sie dobrze,zadna firma doradcza nie pomoze tym dziwnym ludzikom ktorzy czuja sie niczym ukrainscy oligarchowie,mysla tylko o swoich tylkach,reszta jakos to bedzie.Potrzeba zmian w zarzadzaniu a najbardziej zmienic prezesa bo on niczego juz nie wymysli jest takim popychadlem ktory zrobi to co mu kaza,ale widocznie ma pseudo doradcow,taka jest brutalna prawda panowie z ropczyc i doradcy czytajcie i wyciagajcie wnioski,bo taczka jest wielorazowego uzytku!
CI PAnowie to towarzystwo wzajemnej adoracji , akcjonariuszy maja za nic a relacje inwestorskie sa do niczego,fundusze nie maja zaufania do tej zgraji przypadkowych ludzi za uszami maja wiele o czym nawet nizebyt czysty posel Bury mowil! ktos tu pisal o 30 zlotych,dobry zart banda nieudacznikow
jakie obroty na ropkach ? szkoda tylko ze nie idą w górę - tylko spadają - czas szykować kase na zakupy tylko przy jakich poziomach? - ma ktoś dobrą wróżkę?
Byś możę w III kw. ujęli zaległy podatek z opcji wg. wyliczeń pokontrolnych US ,większość opinii biegłych jest po stronie interpretacji Ropczyc ,mogą się odwołać do NSA to trwa ale jak wygrają to kurs ponad 30 zł. ,nie mam wyjścia jestem za dużo stratny poczekam.
Olo potrafi odróżnić górki od dołkow,a to jest dziecinnie proste ::))). Szkoda,że ja nie potrafię i zostałem na pokładzie. Znając realia naszej szulerni to sypią akcjami,które kupili od Ukraincow ???