• DROGA NA 1 ZŁ Autor: ~przemysław [85.221.174.*]
    1 złoty do końca roku, być może więcej. Panie i Panowie może być dużo więcej. A póki co bez żadnego infa będziemy powoli się skrobać do góry.
  • Re: DROGA NA 1 ZŁ Autor: ~paciaciak [193.59.32.*]
    przemyslawie, skad takie przemyslenia? podziel sie z planktonem swoja wiedza
  • Re: DROGA NA 1 ZŁ Autor: ~przemysław [85.221.174.*]
    traktuj to tylko jako moje przemyślenia. Nie chce aby ktokolwiek się sugerował tym co pisze, bo zaraz znajdą się tacy co będą mi tu pisali o KNF itp. Znajomy pracuje w suntechu. Nigdy nie powiedział mi, żebym kupił bo w drodze info i kurs poszybuje daleko. On wie, że mam spory pakiet akcji i delikatnie zasugerował żebym był cierpliwy a nie pożałuje. Nie powiedział tego wprost, ale można było się domyśleć. Mi się nie śpieszy, nie potrzebuje na razie tych pieniędzy więc będę czekał. PROSZĘ ABY NIKT NIE SUGEROWAŁ SIĘ TYM CO NAPISAŁEM. PODEJMUJCIE SAMI DECYZJE. TO SĄ MOJE PRZEMYŚLENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: DROGA NA 1 ZŁ Autor: ~hp [80.51.178.*]
    ja gdybym miał takiego znajomego, to nie chwalił bym się nim na forum i nie pisał takich głupot, tylko po cichu dokupywał bym na jak najniższych poziomach, więc.....
  • Re: DROGA NA 1 ZŁ Autor: ~przemysław [85.221.174.*]
    więcej nie dokupię, to co mam mi wystarcza. Nie ma co za dużo w jedno kłaść. Teraz dobrze funkcjonują ale co będzie za miesiąc tego nikt nie wie. Myślę, że suntech będzie tylko i wyłącznie posuwał się do przodu, ale to się okaże. pozdro
  • Re: DROGA NA 1 ZŁ Autor: ~henk70 [78.8.122.*]
    będziesz pan zadowolony wyniki coraz bliżej coś wiem ale nie powiem !!!
  • Re: DROGA NA 1 ZŁ Autor: gpwmaster [5.173.16.*]
    ciekawe co się do końca roku wydarzy....!!!!
  • Re: DROGA NA 1 ZŁ Autor: ~henk70 [78.10.127.*]
    bez żadnego infa taka jazda jestem w szoku.
  • Re: DROGA NA 1 ZŁ Autor: ~zly [89.231.31.*]
    Z tą jazdą to bym nie przesadzał. Poszło raptem 25 kilo z czego 5 z rana na lewo. Procentowo wygląda to dobrze bo i specjalnie nikomu się nie spieszy z sypaniem poniżej 40 groni.

Niemniej ktoś postanowił dziś konsekwentnie brać co dają na tych widłach. Zobaczymy do końca sesji. Jak sprzątnie tą kolejną piątkę znaczy, że jakiś zawodnik z niego jest. Swoją drogą przydałby się paru takich zawodników.
  • Re: DROGA NA 1 ZŁ Autor: ~henk70 [78.8.59.*]
    teraz 3 infa i jesteśmy w tym samym miejscu, ale już niedługo to się zmieni nadchodzi czas żniw cel 3 zł.
  • Re: DROGA NA 1 ZŁ Autor: spekulant1973 [83.31.128.*]
    Na razie jest mało zauważalna spółeczka ale już niedługo ruch się zacznie
  • Re: DROGA NA 1 ZŁ Autor: ~henk70 [78.10.70.*]
    muszą pokazać dobre wyniki.
  • Re: DROGA NA 1 ZŁ Autor: spekulant1973 [79.185.151.*]
    Nawet jak spojrzeć na te forum to niewielu wie o tej spółce ale właśnie muszą być dobre wyniki w tedy jak pisałeś może dolecieć nawet do 3zł
  • Re: DROGA NA 1 ZŁ Autor: ~pirad [176.106.106.*]
    Oby przecięcie krótkoterminowej od dołu trwało dłużej, poparte wynikami.
  • Re: DROGA NA 1 ZŁ Autor: ~lego [37.248.255.*]
    tak sobie zerknąłem, bo zdziwił mnie brak komunikatu o sprzedaży akcji panów z zarządu, pomyślałem, że może za tanio im było . A tu brak niespodzianka i jednak vice prezes pokazał, że brakło mu na lizaki.
    Po kiego grzyba oni w ogóle weszli na giełdę, ktoś mi pomoże wyjaśnić?
  • Re: DROGA NA 1 ZŁ Autor: ~MK [178.43.10.*]
    Po nasza kasę zawsze taniej niż kredyt
  • Re: DROGA NA 1 ZŁ Autor: ~lego [62.89.102.*]
    Wiesz MK, problem jest tylko jeden, oni mogliby na tej spółce zarabiać wiecej. Od lat nie rozumiem ich polityki.
  • Re: DROGA NA 1 ZŁ Autor: ~gpwmaster [188.33.191.*]
    trza 46 gr. zdjąć...i po zabawie...hmmm...
  • Re: DROGA NA 1 ZŁ Autor: ~ff [193.200.47.*]
    to zdejmuj ten batonik:)
  • Re: DROGA NA 1 ZŁ Autor: ~Marek [178.43.19.*]
    Tłumacze wszystkim po kolei Jak można podawać wyniki w trakcie sesji Poazne Spółki mogą to zrobić i wówczas jest równy dostęp do informacji Tym prezesom ze slom w butach nie da się wytłumaczyć ze to ich interes
    PRAWDZIWA ODPOWIEDŹ NA WYNIKI OD PONIEDZIAŁKU....ALE TO JUŻ FUNDAMENTALIŚCI SIĘ MOGĄ WYPOWIEDZIEĆ CZY WYNIK JEST CZYSTY ITD...OD STRONY AT JEST OK !
    47 gr
[x]
SUNTECH -2,50% 1,56 2025-10-31 16:11:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.