jak widac po kursie dalej nie wymyslono lekarstwa na glupote ludzka..ech. Społka ktora powinna kosztowa juz teraz w okolicach 10 zł kosztuje prawie polowe z tego...
No cóż być może przyjdzie nam odczuć na własnej skórze stare powiedzenie : "Rynek może być dłużej irracjonalny niż ty wypłacalny " krótko mówiąc możemy szybciej potrzebować pieniędzy zanim rynek urealni wyceny . Taka sytuacja .
No i tak jak pisałem. Wystarczy ze jedna osoba potrzebuje gotówki i juz mamy co mamy. Zakładam ze wielu z nas jest obkupiona i czeka na zysk, ktory już powinien być a niema. Co z tego ze mamy te akcje jak nikt ich nie chce kupić. Chcecie kolejne -5% sprzedam połowę i tyle będzie - no chyba ze dokupicie - skoro to taki skarb.
Ktoś powyżej napisał o wypłacalności :) w pełni się z tym zgadzam. Taki to skarb zakopany i tyle - prawie bezcenny ale tylko dla tych co go posiadają. :)
do Jajco: toz to widac ze to frustracyjne stwierdzenie i zaklinanie z Twojej strony a nie praktyczne zaangazowanie Praktyczne zaangazowanie bedziesz widzial z mojej strony
A jak sprawa skupu akcji? Mam trochę papiera, ale prawdę mówiąc nie aż tyle żeby śledzić coś więcej niż oficjalne komunikaty. A jakoś nie kojarzę aby coś się w tej sprawie ruszyło.